Με Παπαδόπουλο στο τιμόνι

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΘΑ Έγκωμης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του προπονητή κ. Νικόλα Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας Ανδρών.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου το 1979 και η ΕΘΑ αποτελεί τον 4ο σταθμό στην επαγγελματική του καριέρα ως προπονητής.

Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στην καλαθόσφαιρα και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αχιλλέα Καϊμακλίου το 2007 στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 2010. Το 2011 ανέλαβε την ΑΕΚ Λάρνακας με την οποία στα τρία χρόνια παρουσίας του κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2013 ενώ την οδήγησε και μία φορά στους τελικούς του πρωταθλήματος το 2014.

Την περσινή περίοδο 2014-2015 ανάλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ. Οδήγησε τους γαλαζοκίτρινους στην τελική φάση του Πρωταθλήματος όπου τελικά έχασε τον τίτλο από την ΑΕΚ ενώ οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ και στον τελικό του Κυπέλλου όπου έχασε από την ομάδα μας.

Βοηθός του Νικόλα Παπαδόπουλου παραμένει ο Hadi Elhajj ο οποίος ήταν βοηθός της ομάδας μας και στην περσινή πετυχημένη χρονιά.

Ευχόμαστε στο Νικόλα ότι καλύτερο στη νέα του καλαθοσφαιρική πρόκληση, να ηγηθεί της ομάδας Ανδρών της ΕΘΑ στη νέα αγωνιστική περίοδο τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και στην Ευρώπη.