"Καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι"

Στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης μίλησε ο προπονητής του Κεραυνού Στροβόλου, Χριστόφορος Λειβαδιώτης. Ο κύπριος τεχνικός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του, τα συμπεράσματα που έβγαλε μέχρι στιγμής όπως και το 29ο τουρνουά Κεραυνού - ΣΠΕ Στροβόλου.

Για την προετοιμασία μέχρι στιγμής: "Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την προετοιμασία της ομάδας μέχρι στιγμής, αφού οι καλαθοσφαιριστές μας δείχνουν πολύ μεγάλη διάθεση. Κάνουμε καθημερινά διπλές προπονήσεις και δίνουμε έμφαση τόσο στην τακτική όσο και στην φυσική κατάσταση. Είχαμε μία αντικατάσταση στην ομάδα, αφού ο Μάλμπροου δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και αντικαταστήθηκε από τον Ο'Μπράιεν. Προσπαθούμε ο νέος μας καλαθοσφαιριστής να ενταχθεί γρήγορα στην ομάδα, και να εγκλιματιστεί με τους νέους του συμπαίκτες".

Για το φιλικό με την ΑΕΚ: "Τα πήγαμε πολύ καλά στο φιλικό που δώσαμε με την ΑΕΚ. Οι καλαθοσφαιριστές μας είχαν τρομερή διάθεση, κάτι που είναι πολύ θετικό. Δεν μας ένοιαζε άλλωστε το αποτέλεσμα, αλλά να βγούνε στο γήπεδο όσα δουλεύουμε στην προπόνηση. Από τον εν λόγω αγώνα είχαμε και ένα απρόοπτο, αφού ο Μασάμπα τραυματίστηκε".

Για το 29ο τουρνουά Κεραυνού-ΣΠΕ Στροβόλου: "Εμείς περιμένουμε πως παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα μας θα δείχνει σημάδια βελτίωσης. Δεν μας νοιάζουν καθόλου τα αποτελέσματα. Θέλουμε να βλέπουμε τους καλαθοσφαιριστές μας να αφομοιώνουν όλα όσα δουλεύουμε στην προπόνηση και να τα βγάζουν στο γήπεδο. Από το τουρνουά δεν θα συμμετέχει ο Μασάμπα, για προληπτικούς λόγους".

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Παρασκευή 09/10/15

17:00: ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια

19:15: Κεραυνός-ΕΘΑ

Σάββατο 10/10/15

17:00: Μικρός τελικός 

19:15: Μεγάλος τελικός