Δυνατοί αγώνες σε Λεμεσό και Λάρνακα

Με δύο αγώνες που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου θα ανοίξει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας "Τάσος Μητσόπουλος".

Στην Λεμεσό ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει την Ομόνοια στο γήπεδο του, ενώ στην Λάρνακα η Πετρολίνα ΑΕΚ θα υποδεχτεί στο "Κίτιον" τον ΑΠΟΕΛ.

Απόλλων - Ομόνοια (19:00)

O Απόλλωνας μαζί με τον Κεραυνό είναι οι μόνες δύο ομάδες που έχουν το απόλυτο τριών νικών σε ισάριθμες αναμετρήσεις, κάτι που θέλει να διατηρήσει και στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Δημήτρη Παπαδόπουλου βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, και έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της θα υποδεχτεί την Ομόνοια σε παιχνίδι που θα αρχίσει στις 19:00. Η διοίκηση των "γαλάζιων" αναμένει και μεγάλη στήριξη από τον κόσμο, μετά το πολύ καλό ξεκίνημα που έκανε η ομάδα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη οι "πράσινοι" θα ταξιδέψουν στην Λεμεσό με μοναδικό σκοπό να πετύχουν την δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Νικόλα Παπαδόπουλου φέτος απέδειξε ότι δημιούργησε μία δυνατή ομάδα, που δύσκολα μπορεί να νικηθεί. Έτσι η Ομόνοια δεν μπορεί να έχει κάτι άλλο στο μυαλό της από την νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, σε μία δύσκολη έδρα.

Πετρολίνα ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ (19:00 Live Streaming)

Πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ως σκοπό να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Η Πετρολίνα ΑΕΚ προέρχεται από νίκη στην περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, και από ήττα μεσοβδόμαδα κόντρα στην ρουμάνικη Ενέρτζια για το FIBA Europe Cup. Οι Λαρνακείς έκαναν αρνητικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, με δύο ήττες κόντρα σε Κεραυνό (εντός έδρας) και Απόλλωνα (εκτός έδρας), και θέλουν να νικήσουν τον ΑΠΟΕΛ για να πλησιάσουν όσο πιο πολύ γίνεται την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Λίνος Γαβριήλ καλείται να αντιμετωπίσει την κούραση από τον αγώνα που έδωσε η ΑΕΚ μεοσβδόμαδα, αλλά και το ταξίδι που είχε η ομάδα στην Ρουμανία, και να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ στο "Κίτιον". Στην αντίπερα όχθη, τα δεδομένα είναι λίγο-πολύ τα ίδια και για την ομάδα της Λευκωσίας, που μετράει μόλις μία νίκη σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος, κάτι που έφερε και την αποδέσμευση του Παναγιώτη Γιανναρά από τον "γαλαζοκίτρινο" πάγκο. Ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Βόβορας, θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του με την νέα του ομάδα, και προετοιμάζει πλάνο νίκης κόντρα στην ΑΕΚ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης από το www.basketball.org.cy με παραγωγή από τον Alfa Sports TV.