Δυνατά για τη νίκη στο Παραλίμνι

Στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου η Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα υποδεχτεί την ΕΘΑ, στον τελευταίο χρονολογικά αγώνα για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας «Τάσος Μητσόπουλος».

Η Ένωση μετράει μέχρι στιγμής μία νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ η ΕΘΑ έχει πετύχει δύο νίκες.

Οι «βυσσινί» έδειξαν πολύ καλή εικόνα στα τρία πρώτα παιχνίδια που έπαιξαν στο πρωτάθλημα, και θα προσπαθήσουν να πετύχουν την δεύτερη τους νίκη, εκμεταλλευόμενοι την κούραση που θα έχει η ΕΘΑ από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη.

Ειδικά όταν μεσοβδόμαδα η ομάδα της Έγκωμης είχε και ταξίδι στην Εσθονία, για τον αγώνα με την Τάρτου Ροκ για το FIBA Europe Cup. Από την άλλη η ομάδα της Έγκωμης θέλει να πετύχει την τρίτη της διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που θα συναντήσει.

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας καλείται να διαχειριστεί την κούραση της ομάδας του από τους συνεχόμενους αγώνες, για να μπορέσει να πάρει την νίκη απέναντι στην Ένωση, σε μία δύσκολη έδρα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy με παραγωγή από τον Alfa Sports TV.