Αλλαγή ημερομηνίας στο Final Four

Σε νέες ημερομηνίες θα διεξαχθεί το ΟΠΑΠ Final Four «Νεόφυτος Χανδριώτης», μετά από αίτημα της Πετρολίνα ΑΕΚ, το οποίο αποδέχτηκαν και οι υπόλοιπες ομάδες που αγωνίζονται στον θεσμό του Κυπέλλου, ΑΠΟΕΛ, ΕΘΑ και Κεραυνός, καθώς και η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Οι αρχικές ημερομηνίες που ορίστηκαν για την διεξαγωγή των αγώνων ήταν Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου (οι δύο ημιτελικοί) και Κυριακή 14 Φεβρουαρίου (ο τελικός).

Οι αγώνες της διοργάνωσης θα μεταφερθούν μία μέρα νωρίτερα. Δηλαδή οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν την ερχόμενη Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου και ο μεγάλος τελικός το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου.

Η αλλαγή στις ημερομηνίες γίνεται ώστε να έχει περισσότερο χρόνο ξεκούρασης η Πετρολίνα ΑΕΚ και για να έχει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει του εκτός έδρας Ευρωπαϊκού παιχνιδιού της που θα δώσει στις 17 Φεβρουαρίου κόντρα στην γερμανική Σκάιλαϊνερς, για την φάση των «16» του FIBA Europe Cup.

Ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Κεραυνό και την Πετρολίνα ΑΕΚ θα διεξαχθεί στις 17:00 και ο δεύτερος που θα γίνει μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της ΕΘΑ θα αρχίσει στις 20:30. Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 20:00. Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία».

ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΟΚ