Δίπλα στα παιδάκια του Μακάριου (φώτος)

Επίσκεψη στο παιδογκολογικό τμήμα του Μακάριου Νοσοκομείου στην Λευκωσία πραγματοποίησαν σήμερα (28/4) μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΚ, της Εθνικής Ανδρών και της Εθνικής Ανδρών Κ16.

Οι διεθνείς καλαθοσφαιριστές και οι προπονητές των Εθνικών μας ομάδων παραχώρησαν εκ μέρους της ΚΟΚ, της ΟΠΑΠ Κύπρου και των ιδίων φυσικά, δώρα και ευχές στα παιδάκια που βρίσκονται στο τμήμα και δίνουν καθημερινά τον δικό τους δύσκολο αγώνα.

Για την επίσκεψη στο παιδογκολογικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, κ. Παναγιώτης Γιανναράς:

"Καταρχήν από την δική μας πλευρά το θεωρούμε ως χρέος μας να προσφέρουμε πίσω με όποιο τρόπο μπορούμε στην κοινωνία κάτι. Μία επίσκεψη σαν την σημερινή ήταν το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, σε αυτά τα παιδιά που είναι λιγότερο τυχερά από εμάς. 

Αυτή ήταν και η λογική της επίσκεψης και των νεαρών παιδιών της Εθνικής Ανδρών Κ16, για να δούνε τα δικά μας παιδιά ότι έχουν την τύχη και την ευλογία να είναι υγιή, και να μπορούν να παλεύουν και να κυνηγούν τα όνειρα τους.

Επιφυλασσόμαστε και σε νέες επισκέψεις σύντομα για να προσφέρουμε όσο το δυνατό περισσότερη χαρά, δώρα και ευχές, δείχνοντας το κοινωνικό πρόσωπο της Ομοσπονδίας αλλά και των Εθνικών ομάδων".

Από ιστοσελίδα ΚΟΚ