Τα αστυνομικά μέτρα του τελικού

Τα μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας ενόψει του τελικού για το Super Cup μεταξύ ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ.

Καλαθοσφαιρικός αγώνας για το Super Cup, μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ, Σάββατο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΛΟΣ» - 21/10/2016, 19:00.

Η Αστυνομία στα πλαίσια της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί το Σάββατο, 22.10.2016 και ώρα 19:00, στον αγώνα καλαθόσφαιρας για το SUPER CUP, μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.
Για την καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα, έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των εμπλεκόμενων μελών τα πιο κάτω μέτρα:

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα καταλάβουν τις Βόρειες Κερκίδες του Σταδίου και θα εισέλθουν στο χώρο από τη Βορειοανατολική είσοδο. Καλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματά τους στους χώρους στάθμευσης του ΜΑΚΑΡΕΙΟΥ Σταδίου.

Οι προσκεκλημένοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις Νότιες Κερκίδες και θα εισέλθουν στο χώρο από τη Νοτιοδυτική είσοδο. Καλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματά τους στους δυτικούς χώρους στάθμευσης, εισερχόμενοι από τη Λεωφόρο Λυκαβηττού.
Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια στο Στάδιο για τους οπαδούς και των δύο ομάδων.

Για την αγορά εισιτηρίου, οι φίλαθλοι, θα πρέπει να παρουσιάζουν την πολιτική τους ταυτότητα/ διαβατήριο. Επί του εισιτηρίου, οφείλουν οι ίδιοι, με δική τους ευθύνη, να αναγράφουν τον αριθμό της πολιτικής τους ταυτότητας, την οποία θα πρέπει να επιδεικνύουν ταυτόχρονα με το εισιτήριο κατά την είσοδο τους στο Στάδιο, προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος. ΔΕΝ θα επιτραπεί σε οποιοδήποτε πρόσωπο η είσοδος στο Στάδιο, το οποίο δεν κατέχει πολιτική ταυτότητα και εισιτήριο στο οποίο να αναγράφεται ο αριθμός Δελτίου Ταυτότητας του.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας, να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα. Οι εισόδοι θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 18:00.
Επιπρόσθετα γνωστοποιείται ότι, απαγορεύεται η μεταφορά εντός του Σταδίου προστατευτικών κρανών μοτοσικλετών. Ως εκ τούτου, εναπόκειται στον κάθε φίλαθλο να αναλάβει από μόνος του την ασφάλεια του κράνους του, σε χώρο εκτός του Σταδίου.

Όσον αφορά τη στάθμευση οχημάτων επί των πεζοδρομίων, στα ερείσματα του δρόμου και σε σημεία όπου θα εμποδίζεται η ελεύθερη και ασφαλής διακίνηση των οχημάτων στους γύρω δρόμους του Σταδίου, αυτή απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Τέλος επισημαίνεται ότι, η Αστυνομία βρίσκεται στους Αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι, θα βρίσκεται στην περιοχή του ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ για την παροχή τροχαίων διευκολύνσεων κατά την άφιξη και αναχώρηση των φιλάθλων, σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.