Τελικός... πράξη 2η

Ο δεύτερος αγώνας της σειράς για την Τελική Φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας ανάμεσα στην Πετρολίνα ΑΕΚ και τον Κεραυνί θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 στις 19:00, στο «Κίτιον Αθλητικό Κέντρο» στη Λάρνακα και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά μέσα από την Cytavision.

Το πρώτο παιχνίδι που είδαμε ανάμεσα στις δύο ομάδες στην σειρά των τελικών ήταν εξαιρετικό, με όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο «Κώστας Παπαέλληνας» να παρακολουθεί με μεγάλη αγωνία μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο την αναμέτρηση.

Η συναρπαστική εξέλιξη που είχε ο πρώτος τελικός, στον οποίο ο Κεραυνός είχε επικρατήσει με 80-79, έδειξε πως πρόκειται για δύο πολύ ποιοτικές ομάδες και αναμένουμε να δούμε περισσότερα δυνατά και ανταγωνιστικά παιχνίδια στην σειρά των τελικών.

Από την μία οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν την νίκη για να ισοφαρίσουν στην σειρά των τελικών σε 1-1, και έπειτα να κυνηγήσουν το «μπρέικ» στο Στρόβολο για να μπορέσουν να κατακτήσουν τον τίτλο.

Ίδιο στόχο έχουν και οι «ερυθροκίτρινοι» που θα προσπαθήσουν να «σπάσουν» την έδρα της Πετρολίνα ΑΕΚ, για να κάνουν το 2-0 στην σειρά των τελικών και να πλησιάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε πως το πρωτάθλημα θα κατακτήσει η ομάδα που θα φτάσει στις τρεις νίκες.

Από ιστοσελίδα ΚΟΚ