Ισοφάρισε εύκολα τις νίκες… (φώτος)

Στο δεύτερο αγώνα της σειράς για την Τελική Φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας η ΑΕΚ βρέθηκε σε τρομερή μέρα και επικράτησε εύκολα του Κεραυνού στο «Κίτιον Αθλητικό Κέντρο» στη Λάρνακα 90-71.  Έτσι ισοφάρισε τις νίκες σε 1-1. 

Επόμενο παιχνίδι της σειράς την Τρίτη, 2 Μάιου. 

ΑΕΚ-Κεραυνός: 90-71

1o 10λεπτο: Πολύ καλό ξεκίνημα στην αναμέτρηση για την ΑΕΚ σε μια προσπάθεια ανα δώσει ένα γρήγορο τέρμπο. Με ένα +4  μπήκαν οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι σταδιακά μείωσαν τη διαφορά στο καλάθι. Με τρίποντο όμως ο Ζιζόπουλος το πήρε επάνω του αυξάνοντας πάλι τη διαφορά (πέτυχε τους 10 από τους 13 πόντους της ομάδας του). Νέο τρίποντο από τον Παντελή και για πρώτη φορά έκανε τη διαφορά στο +10.

-Απόλυτη κυριάρχος η ομάδα της Λάρνακας στο 1ο 10λεπτο με 31-14.

2o 10λεπτο: Με επιθετική άμυνα και επιθέσεις διαρκείας η ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει την μεγάλη διαφορά. Από την άλλη ο Κεραυνός συνεχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα στην επίθεση αν και μείωσε με επιμέρους σκορ 2-11. Η ομάδα κάνει ότι θέλει πλέον στο παιχνίδι και εκτοξεύει τη διαφορά 54-30 (στο +24). 

3o 10λεπτο: Παρά την προσπάθεια του Κεραυνού, η ΑΕΚ συνεχίζει τα υψηλά ποσοστά στην επίθεση. Eξαιρετικός ο Μπρέζετς στον αγώνα με 26 πόντους. Με διαφορά ο κορυφαίος του αγώνα και οδηγεί τους γηπεδούχους σε μια μεγάλη σε έκταση νίκη. 

4ο 10λεπτο: Ο Κεραυνός τα δίνει όλα και μειώνει στους 10 πόντους. Έδωσε προς στιγμή νέο ενδιαφέρον όμως η ΑΕΚ αντέδρασε και με ένα σερί αύξησε πάλι τη διαφορά με +15. Τίποτα δεν φαίνεται ικανό για ν' αλλάξει το σκηνικό. Η ομάδα της Λάρνακας θα πάρει τη νίκη αφού δημιούργησε μια μη αναστρέψιμη διαφορά στο 30' πριν το τέλος. 

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 31-14, 58-31, 74-57, 90-71

-Το πρώτο παιχνίδι που είδαμε στο «Κώστας Παπαέλληνας» ο Κεραυνός είχε επικρατήσει με 80-79.

-Το πρωτάθλημα θα κατακτήσει η ομάδα που θα φτάσει στις τρεις νίκες.