(ΔΗΛΩΣΕΙΣ) «Δεν παίζει ρόλο το σκορ»

Διαβάστε όλα όσα δήλωσαν στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του δεύτερου παιχνιδιού της σειράς των τελικών οι προπονητές Λίνος Γαβριήλ και Χριστόφορος Λειβαδιώτης.

Λίνος Γαβριήλ (ΑΕΚ): «Συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την μαχητικότητα που έδειξαν. Παρόλο που η σειρά ήταν στο 1-0 και υπήρχε πίεση δείξαμε χαρακτήρα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Κάναμε μια κοιλιά και ο αντίπαλος μείωσε όμως το καλό α’ μέρος που κάναμε βάλαμε τις βάσεις για να κερδίσουμε το παιχνίδι.  Συμφωνώ με τον συνάδελφο πως το σκορ δεν λέει κάτι. Μας αφήνει ικανοποιημένους μόνο η ενθαρρυντική εμφάνιση και ότι κάναμε το 1-1 . Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα στο παιχνίδι της Τρίτης ώστε να καταφέρουμε να σπάσουμε την έδρα του αντιπάλου και να αυξήσουμε τις πιθανότητες να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στον κόσμο.  Ελπίζω να συνεχίσουμε να βλέπουμε καλούς τελικούς για να τους απολαύσει το μπασκετικό κοινό».

Χριστόφορος Λειβαδιώτης (Κεραυνός): «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη τους και την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε απόψε. Η σειρά είναι στο 1-1. Η ομάδα μου συνεχίζει να έχει το πλεονέκτημα της έδρας και θεωρώ αυτό είναι το πιο σημαντικό. Στα πλέι οφς είτε κερδίζεις με έναν πόντο είτε σαράντα σημασία στο τέλος της ημέρας είναι νίκη ή ήττα. Όλα τ’ άλλα δεν μετράνε. Σίγουρα θα μας προβληματίσει αυτή η εμφάνιση. Στο πρώτο 25λεπτο ήμασταν απαράδεχτοι αφού δεν παλέψαμε και δεν κάναμε απολύτως τίποτα. Δεν κάναμε ούτε τα στοιχειώδη. Τα τελευταία 15 λεπτά κάναμε μια σοβαρή προσπάθεια αλλά αντιλαμβάνεστε δεν ήταν αρκετή από την στιγμή που μείναμε τόσο πολύ πίσω στο σκορ. Το μόνο που μπορώ να διαβεβαιώσω είναι πως στο παιχνίδι της Τρίτης η ομάδα θα παρουσιάσει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο»