Τα λένε ξανά στον τρίτο τελικό

Την ερχόμενη Τρίτη 2 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος αγώνας της σειράς για την Τελική Φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας, ανάμεσα στον Κεραυνό και την Πετρολίνα ΑΕΚ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο "Κώστας Παπαέλληνας" στον Στρόβολο στις 19:00, και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision.ο

Το σκορ στην σειρά των τελικών είναι αυτή την στιγμή στο 1-1. Στον πρώτο τελικό είδαμε τον Κεραυνό να επικρατεί δύσκολα μέσα στην έδρα του με 80-79. Η ΑΕΚ απάντησε στον δεύτερο τελικό, όπου πραγματοποιώντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση, πήρε την νίκη με 90-71.

Ο Κεραυνός θέλει να εκμεταλλευτεί για δεύτερη φορά την έδρα του και να μπορέσει να πάρει την νίκη για να προηγηθεί με 2-1. Από την άλλη, μόνο την νίκη σκέφτονται και στην ομάδα της Λάρνακας, που θα ταξιδέψει στην Λευκωσία με μοναδικό σκοπό το διπλό, που θα της δώσει προβάδισμα.

Και οι δύο ομάδες έχουν αποδείξει φέτος μέσα στα παρκέ, πως έχουν μεγάλη ποιότητα και εξαιρετικούς καλαθοσφαιριστές και προπονητές, με τις εναπομείναντες "μάχες" για το πρωτάθλημα να αναμένονται να είναι συναρπαστικές!