Συνάντηση για κοινωνική και καλαθοσφαιρική δράση

Στα γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης συναντήθηκε η αντιπροσωπεία της ΚΟΚ με τους εκπροσώπους της Peace Players Cyprus και του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.

Την ΚΟΚ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, κ. Λούης Δημητρίου, και ο Γενικός Διευθυντής, κ. Άθως Αντωνίου, ενώ εκ μέρους της Peace Players Cyprus το παρών τους έδωσαν ο κ. Νίκος Μασιάς, πρόεδρος του Δ.Σ. της Peace Players Cyprus, και η κα. Στέφανη Νικόλα, Υπεύθυνη Προγράμματος Καλαθοσφαίρισης της Peace Players Cyprus. Εκ μέρους του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου παρευρέθηκε η Λειτουργός Νεολαίας, κα. Μαρία Μιλτιάδους.

Αυτή ήταν η πρώτη, προκαταρκτική, συνάντηση ανάμεσα στους τρεις φορείς, με στόχο την εξέταση τρόπων συνεργασίας στο άμεσο μέλλον για την δημιουργία κοινών προγραμμάτων, τα οποία θα απευθύνονται προς την νεολαία και σε ειδικές ομάδες πληθυσμού.

Και από τις τρεις πλευρές εκφράστηκε ικανοποίηση για τα όσα συζητήθηκαν αλλά και για το θετικό κλίμα που υπήρχε στην συνάντηση, και για την πιθανή συνεργασία όπου είναι υπό μελέτη αυτή την στιγμή.

Με την ολοκλήρωση της συζήτησης, οι τρεις φορείς ανανέωσαν το ραντεβού τους για μία νέα συνάντηση, όπου θα συζητηθούν αναλυτικά οι προτάσεις που θα ετοιμαστούν, σε επίπεδο Δ.Σ. οργανισμών.

Μετά το νέο ραντεβού που θα δώσουν οι ΚΟΚ, Peace Players Cyprus και Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, αναμένεται όπως οι τρεις πλευρές μπορέσουν να παρουσιάσουν προτάσεις προς τα Διοικητικά Συμβούλια τους, ώστε να μπορέσει να υπάρξει κοινή δράση το επόμενο διάστημα, σε κοινωνικά θέματα καλαθοσφαιρικού περιεχομένου.