Πλησιάζει το «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3x3»

Η καρδιά της κυπριακής καλαθόσφαιρας θα κτυπάει δυνατά το διήμερο 29 και 30 Ιουλίου, όπου στον Κεντρικό Παραλιακό Δρόμο των Φοινικούδων θα πραγματοποιείται το «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3x3».

Μία διοργάνωση που έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Αυτό φαίνεται και από την αναγνώριση του 3x3 και επίσημα ως Ολυμπιακό Άθλημα, όπου θα συμπεριληφθεί στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα λάβουν μέρος στο Τόκυο, στην Ιαπωνία.

Όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος θα ισχύσει ειδική βαθμολογία από όλα τα «ΟΠΑΠ 3x3», με την ομάδα που θα καταλάβει την πιο υψηλή θέση στην κατηγορία Ανδρών, να εκπροσωπεί την Κύπρο σε διεθνές τουρνουά 3x3 στην Ευρώπη, με όλα τα έξοδα να είναι καλυμμένα. Η περσινή νικήτρια ομάδα θα μεταβεί σε λίγες ημέρες στην Μόσχα, για να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 3x3, εκπροσωπώντας την χώρα μας.

Αρκετοί φίλοι της καλαθόσφαιρας έχουν ήδη εγγραφεί για να συμμετέχουν στο φετινό «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3x3», ενώ θυμίζουμε πως η τελευταία ημέρα για τις εγγραφές θα είναι την ερχόμενη Τρίτη 24 Ιουλίου.

Εάν επιθυμείτε και εσείς να συμμετέχετε στο «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3x3» θα πρέπει να κατεβάσετε το έντυπο συμμετοχής, το οποίο θα το βρείτε εδώ.

Αφού συμπληρώσετε το έντυπο συμμετοχής, θα πρέπει να το αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], μέχρι την Τρίτη 24 Ιουλίου.

Οι ομάδες θα χωριστούν στις εξής κατηγορίες:

A) Ανδρών: Η κάθε ομάδα ανδρών έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει μέχρι δύο καλαθοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

B) Γυναικών: Η κάθε ομάδα γυναικών έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει απεριόριστο αριθμό καλαθοσφαιριστριών που αγωνίστηκαν στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Γ) Παίδων/Κορασίδων: Αγόρια και κορίτσια ηλικίας κάτω των 16 ετών, γεννηθέντες/γεννηθείσες 1.1.2001 και εντεύθεν.

Δ) Παμπαίδων/Παγκορασίδων:Αγόρια και κορίτσια κάτω των 14 ετών, γεννηθέντες/γεννηθείσες 1.1.2003 και εντεύθεν.

Το ποσό που πρέπει να καταβληθεί για την εγγραφή μίας ομάδας έχει οριστεί στα 80 ευρώ μαζί με στολές, ενώ όσες ομάδες έχουν αθλητικό υλικό από προηγούμενες διοργανώσεις 3×3, τότε θα μπορούν να εγγραφούν με 40 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο τηλέφωνο 22-449830.

Από ιστοσελίδα ΚΟΚ