Κεραυνός και ΑΕΚ για τον πρώτο τίτλο

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει πως ο αγώνας για το ΟΠΑΠ Super Cup Ανδρών θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, στις 18:30, στην κλειστή αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» στην Λευκωσία, όπου ο περσινός πρωταθλητής Κεραυνός Στροβόλου και η περσινή κυπελλούχος Πετρολίνα ΑΕΚ, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Η αρχική ημερομηνία στην οποία προγραμματιζόταν να διεξαχθεί η αναμέτρηση ήταν στις 7 Οκτωβρίου 2017, ωστόσο η αλλαγή έγινε λόγω των Ευρωπαϊκών Υποχρεώσεων της Πετρολίνα ΑΕΚ, που θα αγωνιστεί στον Β’ προκριματικό γύρο του FIBA Europe Cup στις 4 Οκτωβρίου (εκτός έδρας) και στις 11 Οκτωβρίου (εντός έδρας). Η ομάδα της Λάρνακας αν προκριθεί, θα κερδίσει την συμμετοχή της στους ομίλους της διοργάνωσης, στους οποίους θα συμμετέχει και ο Κεραυνός.

Οι δύο ομάδες έχουν αποδείξει τόσο με την περσινή τους παρουσία, όσο και στα τελευταία χρόνια, πως πρόκειται για δύο πολύ δυνατά και ποιοτικά σύνολα, με την αναμέτρηση για το ΟΠΑΠ Super Cup να αναμένεται να είναι εξαιρετική,  όπως ήταν άλλωστε και οι περσινοί τελικοί σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Aπό ιστοσελίδα ΚΟΚ