Ετοιμάζεται για το FIBA EUROPE CUP ο Κεραυνός

Ο Κεραυνός Στροβόλου βρίσκεται στην πρωτεύουσα του Βελγίου, τις Βρυξέλλες, όπου ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο FIBA Europe Cup, όπου θα αντιμετωπίσει την Basic-Fit Brussels, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του θεσμού.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:30 ώρα Κύπρου και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το κανάλι της FIBA. Την μετάδοση μπορείτε να την βρείτε και μέσα από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy.

Η κυπριακή ομάδα θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον θεσμό και θα κυνηγήσει την εκτός έδρας νίκη, ώστε να έχει αυξημένες πιθανότητες πρόκρισης στην συνέχεια του FIBA Europe Cup.

Η Basic-Fit Brussels την περσινή περίοδο τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος του Βελγίου, ενώ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Παράλληλα, αγωνίστηκε στην Α’ φάση των ομίλων του FIBA Europe Cup, όπου κατέλαβε την 4η θέση και αποκλείστηκε.

Η ομάδα του Στροβόλου αγωνίζεται στον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης, και εκτός από την Basic-Fit Brussels (Βέλγιο), θα αγωνιστεί ακόμα κόντρα στις BC Balkan (Βουλγαρία) και Egis Kormend (Ουγγαρία).

To πρόγραμμα του Κεραυνού Στροβόλου στο FIBA Europe Cup:

1η Αγωνιστική – Τρίτη 17 Οκτωβρίου

Basic-Fit Brussels – Κεραυνός

2η Αγωνιστική – Τετάρτη 25 Οκτωβρίου

Κεραυνός – BC Balkan

3η Αγωνιστική – Τετάρτη 1 Νοεμβρίου

Egis Kormen - Κεραυνός

4η Αγωνιστική – Τρίτη 7 Νοεμβρίου

Κεραυνός – Basic-Fit Brussels

5η Αγωνιστική – Τετάρτη 15 Νοεμβρίου

BC Balkan - Κεραυνός

6η Αγωνιστική – Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου

Κεραυνός – Egis Kormend