Η δράση στην 5η αγωνιστική

Έτοιμη να ξεκινήσει είναι η 5η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League, η οποία θα περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις το Σάββατο (11/11) και μία την Κυριακή (12/11), η οποία θα μεταδοθεί με live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ, σε παραγωγή του Alfa Sports TV. Ρεπό για την 5η αγωνιστική έχει η ομάδα της Πετρολίνα ΑΕΚ.

Κεραυνός – Ε.Ν. Παραλιμνίου – Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 – 17:00

Στο «Κώστας Παπαέλληνας» ο Κεραυνός Στροβόλου θα υποδεχτεί την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Το συγκρότημα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη προέρχεται από την ευρωπαϊκή του νίκη στα μέσα της βδομάδας κόντρα στην Basic-Fit Brussels, η οποία του έδωσε την πρόκριση στην Β’ φάση του FIBA Europe Cup. Πλέον ο Κεραυνός στρέφει την προσοχή στις εγχώριες διοργανώσεις, θέλοντας το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Μέχρι στιγμής η ομάδα του Στροβόλου μετράει δύο νίκες και μία ήττα στην ΟΠΑΠ Basket League, ενώ η ΕΝΠ έχει πετύχει μία νίκη, και μετράει τρεις ήττες. Η νίκη της ΕΝΠ ωστόσο προέρχεται από την προηγούμενη αγωνιστική, με τους «βυσσινί» να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και θέλουν να «αποδράσουν» με το θετικό αποτέλεσμα από την Λευκωσία.

Απόλλωνας – ΑΠΟΠ – Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 – 17:00

Ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει στην έδρα του τον ΑΠΟΠ Πάφου, με τις δύο ομάδες να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα. Από την μία η ομάδα της Λεμεσού μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, η οποία θέλει να πετύχει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα για φέτος και να ξεφύγει από την τελευταία θέση. Από την άλλη, ο νεοφώτιστος στην ΟΠΑΠ Basket League, ΑΠΟΠ Πάφου, θα διεκδικήσει την δεύτερη του φετινή νίκη, για να μπορέσει να αυξήσει την διαφορά από τις τελευταίες θέσεις. Σίγουρα πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους για την νίκη.

ΑΠΟΕΛ – ΕΘΑ – Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 – 17:00 – Live Streaming

Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι για την 5η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, με τον ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται στο «Κίτιον Αθλητικό Κέντρο» στην Λάρνακα, λόγω τιμωρίας, την ΕΘΑ Έγκωμης, σε παιχνίδι που θα είναι και κεκλεισμένων των θυρών. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν πετύχει τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια μέχρι στιγμής και θέλουν το νικηφόρο αποτέλεσμα για να παραμείνουν στα ψηλά βαθμολογικά στρώματα. Από την άλλη η ΕΘΑ μετράει μία νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, σε τρεις αγώνες, έχοντας επιδείξει κάποια καλά στοιχεία μέχρι στιγμής. Η ομάδα της Έγκωμης θέλει να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνος από την Λάρνακα, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει ένα καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV.