Με στόχο την νίκη προετοιμάζεται ενόψει Αχιλλέα

Μέσω της επίσημης σελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει για την επικείμενη αναμέτρηση απέναντι στον Αχιλλέα Καϊμακλίου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας Β1

Επαναρχίζει αυτή την Κυριακή το πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας Β1, μετά τη διακοπή της περασμένης εβδομάδας, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να φιλοξενείται από τον Αχιλλέα Καϊμακλίου, σε ένα σημαντικό παιχνίδι στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Το "τριφύλλι" βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και στοχεύει στο διπλό, για να διεκδικήσει καλύτερη βαθμολογική θέση. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα διεξαχθεί στην κλειστή αίθουσα του Γυμνασίου Παλλουριώτισσας.

Κατά την χρονική περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος, οι "πράσινοι" δούλεψαν με στόχο να παρουσιαστούν ακόκη καλύτεροι με την επανέρναρξη: «Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, ειδικά μετά την διακοπή, όμως πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Πρέπει να παρουσιαστούμε σφικτοί στην άμυνα και οργανωμένοι στην επίθεση, για να τα καταφέρουμε. Γενικά είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, καθώς ο αντίπαλος είναι πιο έμπειρος, ωστόσο εμείς υπερτερούμε στην ταχύτητα» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο καλαθοσφαιριστής της ομάδα μας, Ιάκωβος Κάσινος.

Για το αν επηρέασε την ομάδα η ήττα της περασμένης αγωνιστικής, ο Ιάκωβος Κάσινος σημείωσε: «Σίγουρα μια ήττα πάντα επηρεάζει, όμως είμαι βέβαιος πως θα το ξεπεράσουμε και θα βγούμε ακόμα πιο δυνατοί. Αν συνεχίσουμε να αποδίδουμε το ίδιο καλά, πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση. Θα είναι δύσκολο, όμως θα το προσπαθήσουμε».

Η Βαθμολογία (9 αγώνες)
1. Α.Ε.Λ.  17
2. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Καϊμακλίου  16
3. ΟΜΟΝΟΙΑ  15
4. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Αγρού  15
5. ΕΝΑΔ  13
6. ΑΣΤΕΡΑΣ  11
7. Εθνική Ενόπλων  9
8. Κ.Ν. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟY  8

Οι αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Αγρού VS Εθνική Ενόπλων
Κ.Ν. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟY VS ΕΝΑΔ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Καϊμακλίου VS ΟΜΟΝΟΙΑ
Α.Ε.Λ. VS ΑΣΤΕΡΑΣ Μέσα Γειτονιάς