Στο Βέλγιο για το θετικό αποτέλεσμα

Στην πόλη Μονς του Βελγίου βρίσκεται ο Κεραυνός Στροβόλου, ο οποίος ετοιμάζεται για το παιχνίδι που θα δώσει την Τετάρτη (24/1) στις 20:30 κόντρα στην Belfius Mons-Hainaut, σε αναμέτρηση που γίνεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 12ου ομίλου για την Β’ φάση του FIBA Europe Cup.

Μέχρι στιγμής στον όμιλο η κυπριακή ομάδα έχει πετύχει μία νίκη, και αυτή ήταν κόντρα στην προσεχή της αντίπαλο, στις 20 Δεκεμβρίου, όπου ο Κεραυνός επικράτησε στον Στρόβολο με 89-72.

Έπειτα ακολούθησαν δύο ήττες για την ομάδα του Στροβόλου, εκτός έδρας στην Ολλανδία κόντρα στην Donar Groningen με 109-69 και εντός έδρας απέναντι στην U-BT Cluj Napoca από την Ρουμανία, με 71-67.

Όσο αφορά τον 12ο όμιλο, στην 1η θέση βρίσκεται η Donar Groningen με πέντε βαθμούς, ενώ στην δεύτερη θέση είναι η U-BT Cluj Napoca, με τους ίδιους βαθμούς, ενώ και οι δύο ομάδες μετράνε δύο νίκες και μία ήττα.

Ο Κεραυνός είναι στην 3η θέση με τέσσερις βαθμούς, όσους έχει και η Belfius Mons-Hainaut που είναι στην 4η θέση. Τόσο η ομάδα του Στροβόλου όσο και αυτή από το Βέλγιο μετράνε μία νίκη και δύο ήττες.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy.