Έτοιμοι για τους τρίτους αγώνες της σειράς

Όλα είναι έτοιμα για τους τρίτους αγώνες της σειράς για την ημιτελική φάση των play off της ΟΠΑΠ Basket League. Την Τρίτη (17/4) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Πετρολίνα ΑΕΚ – Ε.Ν. Παραλιμνίου και μία ημέρα αργότερα ο Κεραυνός θα υποδεχτεί τον ΑΠΟΕΛ.

Πετρολίνα ΑΕΚ – Ε.Ν. Παραλιμνίου (Τρίτη 17 Απριλίου 2018 – 19:00)

Στο «Κίτιον Αθλητικό Κέντρο» η Πετρολίνα ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, για τον τρίτο αγώνα της σειράς της ημιτελικής φάσης των play off για την ΟΠΑΠ Basket League. Μέχρι στιγμής το σκορ στην σειρά είναι στο 2-0 υπέρ της Πετρολίνα ΑΕΚ, η οποία αποτελεί το φαβορί για την νίκη και στον τρίτο αγώνα της σειράς, η οποία θα δώσει στους Λαρνακείς το εισιτήριο για την συμμετοχή στους τελικούς. Από την άλλη η ΕΝΠ θα επιχειρήσει την έκπληξη στην Λάρνακα, ώστε να διεκδικήσει όλες τις ελπίδες της για να συνεχίσει στο πρωτάθλημα.

Κεραυνός – ΑΠΟΕΛ (Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 – 17:00 – Cytavision)

Ο Κεραυνός ετοιμάζεται να υποδεχθεί στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» τον ΑΠΟΕΛ για τον τρίτο αγώνα της σειράς της ημιτελικής φάσης των play off για την ΟΠΑΠ Basket League. Μετά την νίκη του ΑΠΟΕΛ στον δεύτερο αγώνα της σειράς, οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα για να πετύχουν την δεύτερη τους νίκη στην σειρά, στον προσεχή αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης (18/4) στον Στρόβολο. Ο Κεραυνός μπορεί να θεωρείται ως το φαβορί για την νίκη, θα έχει όμως απέναντι του μία ποιοτική ομάδα, η οποία έχει αποδείξει πως μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Η αναμέτρηση αναμένεται να είναι συναρπαστική, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cytavision.