ΑΠΟΕΛ-Κεραυνός: Πράξη 4η

Έτοιμες για τον τέταρτο αγώνα της σειράς για την ημιτελική φάση των play off της ΟΠΑΠ Basket League είναι ο ΑΠΟΕΛ και ο Κεραυνός, που θα αγωνιστούν το ερχόμενο Σάββατο (21/4) στις 15:45 στο «Λευκόθεο» στάδιο στην Λευκωσία, σε αναμέτρηση η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cytavision.

Αυτή την στιγμή το σκορ στην σειρά των ημιτελικών είναι στο 2-1 υπέρ του Κεραυνού. Η ομάδα του Στροβόλου επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς εντός έδρας με 94-69, με τον ΑΠΟΕΛ να παίρνει την νίκη στο επόμενο παιχνίδι με 81-79, σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο κεκλεισμένων των θυρών στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία, λόγω τιμωρίας των «γαλαζοκιτρίνων».

Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες τελευταία φορά για τον τρίτο αγώνα της σειράς την Τετάρτη (18/4) στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας», με τον Κεραυνό να επικρατεί δύσκολα με 80-71, έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Σε περίπτωση νίκης στον τέταρτο αγώνα της σειράς για τον Κεραυνό, η ομάδα του Στροβόλου θα εξασφαλίσει την πρόκριση της στους τελικούς, όπου θα συναντήσει την Πετρολίνα ΑΕΚ, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση της. Εάν ο ΑΠΟΕΛ επικρατήσει στο παιχνίδι, τότε θα ισοφαρίσει την σειρά στο 2-2 και θα διεξαχθεί ένας ακόμα αγώνας στην έδρα του Κεραυνού.

Η αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου (21/4) αναμένεται να είναι συναρπαστική, αφού και  οι δύο ομάδες έχουν αποδείξει φέτος πως διαθέτουν πλούσια ποιότητα και στόχος τους είναι η κατάκτηση της ΟΠΑΠ Basket League.

Aπό την ιστοσελίδα της ΚΟΚ