Παρελθόν ο Χουγκάζ

Οριστικά παρελθόν από τον Απόλλωνα ο Κρις Χουγκάζ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση

"Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Οι διοικούντες τον Ιστορικό αισθάνονται ευγνώμονες, για όσα πρόσφερε ο έμπειρος κόουτς στην ομάδα, ωστόσο η πίεση για θετικά αποτελέσματα μας αναγκάζει να προβούμε σε αλλαγή. Ο νέος προπονητής θα είναι ο Κρις Χουγκάζ, ο οποίος θεωρείται εκ των καλύτερων της γενιάς του, ανήκει στην οικογένεια του Πανιωνίου και διατηρεί χρόνια ισχυρούς δεσμούς, με το σύλλογο.

Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ πιστεύουν πως έχει ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να καταφέρει η ομάδα να παίξει το μπάσκετ που μπορεί και να υλοποιήσει τους στόχους της. Είναι πεποίθηση πως η διασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, είναι το ελάχιστο που επιδιώκει ο Πανιώνιος. Παράλληλα, η διοίκηση θέλει να ενημερώσει τον κόσμο που από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου έχει έντονη παρουσία και στηρίζει την ομάδα, πως θα γίνει ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να μην απογοητευτεί στο τέλος. Ξεκάθαρα, ο Πανιώνιος χρειάζεται τον κόσμο του και στα ματς που έρχονται, αρχής γενομένης από αυτό με την ΑΕΚ.

Η "κυανέρυθρη" ΚΑΕ θέλει να ευχαριστήσει την ΚΑΕ Κολοσσός, για τη φιλοξενία, ενώ όπως έχει εκφράσει τις ενστάσεις της, για διαιτησίες σε προηγούμενα ματς, θα ήθελε να δηλώσει πως αυτή του αγώνα στη Ρόδο (των Αναστόπουλου, Παπαπέτρου και Μαγκλογιάννη) ήταν εκ των καλύτερων που έχει ζήσει, φέτος".