"Όλοι μαζί για την πρόκριση στον τελικό"

Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της γυναικείας καλαθοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα καλεί τον κόσμο των "κυανόλευκων", όπως στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται για πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί φίλοι, οπαδοί και υποστηρικτές της μεγάλης ιδέας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Η ομάδα μας μετά από μια ομολογουμένως επιτυχημένη πορεία στην φετινή χρονιά, καλείται να κάνει το βήμα παραπέρα, αυτή τη φορά στο θεσμό του Κυπέλλου. 

Μετά την πρόκριση μας στα ημιτελικά του θεσμού, στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος από την παρουσία μας στο μεγάλο τελικό!

Ενισχυμένοι και αποφασισμένοι συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι, υποσχόμενοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την νίκη-πρόκριση. 

Αντίπαλος μας η σεβαστή ομάδα του ΑΠΟΠ, περσινή φιναλίστ, σε ένα Knock Out αγώνα την Κυριακή 01.02.2015. 

Χρειαζόμαστε την βοήθεια του κάθε ενός από εσάς. Οι φωνές, το τραγούδι και το χειροκρότημα σας, δίνουν δύναμη σε κάθε μία από εμάς. Η παρουσία σας και μόνο είναι για όλους μας εδώ σε αυτό το τμήμα, το μεγαλύτερο ευχαριστώ. Γι' αυτό υπάρχουμε, γι' αυτό αγωνιζόμαστε και γι' αυτό θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με ζήλο το Θρυλικό Σωματείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. 

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην κλειστή αίθουσα αθλοπαιδιών του Σωματείου μας και θα ξεκινήσει στις 16:00. 

Νίκη και φύγαμε για τελικό!
Μαζί θα τα καταφέρουμε. 
Σας περιμένουμε!

ΑΠΟΛΛΩΝ Γυναικεία Καλαθόσφαιρα