"Όλοι Λάρνακα για το τρόπαιο"

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΘΑ αναφέρεται στον αυριανό τελικό με το ΑΠΟΕΛ και καλεί τους φίλους της ομάδας να σταθούν στο πλευρό της για να κατακτηθεί τον έκτο τίτλο τα τελευταία χρόνια...

"Τις πιο μεγάλες στιγμές της ιστορίας της έζησε η ΕΘΑ το 2011 όταν στον 43ο τελικό του Κυπέλλου Ανδρών Α’ Κατηγορίας κέρδισε την ΑΕΛ και κατέκτησε το πρώτο της τρόπαιο.

Την ίδια χρονιά κατέκτησε το Πρωτάθλημα. Το 2012 κατέκτησε το δεύτερο της συνεχόμενο Πρωτάθλημα ενώ προηγήθηκε και η κατάκτηση του Σούπερ-Καπ.

Το 2013 κατέκτησε εκ νέου το Κύπελλο αυτή τη φορά απέναντι στον Κεραυνό.

Κάποιος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει το Σωματείο της ΕΘΑ ως το πιο πετυχημένο Σωματείο στην Καλαθόσφαιρα τα τελευταία χρόνια.

Πέντε τίτλοι στα τελευταία τέσσερα χρόνια. Τεράστια επιτυχία για ένα Σωματείο όπως η ΕΘΑ στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα πως επιτελείται αξιοθαύμαστο έργο.

Η φετινή ομάδα της ΕΘΑ θα επιχειρήσει να κατακτήσει τον έκτο τίτλο και έχει όλα τα φόντα να τα καταφέρει. Ένα καλοδουλεμένο σύνολο με παίκτες εργάτες που αγωνίζονται με σύνθημα τους «Όλοι για ένα - Ένας για όλους».

Ο μαέστρος και καθοδηγητής της ομάδας, Χριστόφορος Λειβαδιώτης, ένα από τα «παιδιά» του Σωματείου της Έγκωμης, οδηγεί την ΕΘΑ στις επιτυχίες.

Η συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου, η προσπάθεια για κατάληψη μιας θέσης στην τετράδα του Πρωταθλήματος αλλά και οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ στη φετινή χρονιά, δείχνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα.

Παρασκευή 27/2/2015….. ώρα 7μμ….. στάδιον «Κίτιον»….. Λάρνακα….. Η ΕΘΑ θα είναι εκεί παρούσα, δυνατή και περήφανη όπως πάντα για να διεκδικήσει το τρίτο της Κύπελλο και το έκτο συνολικά τρόπαιο την τελευταία πενταετία.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ… ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ… ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΘΑ!!!".