Πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες μπάσκετ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ-ΕΛΛΑΔΑΣ 2015 30, 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου 2015, Λάρνακα
 
ΚΥΚΚΟΣ Β΄ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ
 
Με τις αναμετρήσεις των κυπριακών ομάδων με ομάδες από τα Ιωάννινα, για μια θέση στο Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης,  ανοίγει σήμερα Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 η αυλαία των Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων Καλαθοσφαίρισης Λυκείων Κύπρου-Ελλάδας 2015 οι οποίοι θα διεξαχθούν στη Λάρνακα.

Πιο συγκεκριμένα, στις 9.30 π.μ. η ομάδα κοριτσιών του Ενιαίου Λυκείου Κύκκου Β΄- (Αθλητικό Σχολείο Λευκωσίας), θα αντιμετωπίσει το 3ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων και στις 11.30 π.μ. η ομάδα αγοριών του Ενιαίου Λυκείου Κύκκου Β΄ θα αντιμετωπίσει το 4ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων. Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στο «Κίτιον» Αθλητικό Κέντρο Λάρνακας.

Την ομάδα κοριτσιών αποτελούν οι μαθήτριες: Σπυρίδου Ιωάννα, Γεωργίου Ελένη, Αταλιανή Μαρία, Αναξαγόρου Αντιγόνη, Χαχολιάδου Δέσποινα, Ιωάννου Λυγία, ΧΡυσάνθου Άντρεα, Μιλτιάδους Χριστιάνα, Λεοντίου Κωνστανίνα, Καλιάνου Μαρία, Χατζηχαραλάμπους Κατερίνα, Καλιάνου Χαραλαμπία, Θεοδοσίου Νίκη, Χατζηπιερή Μαρίλια και Πασχαλίδιου Παυλίνα. Προπονητής της ομάδας είναι ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Τάκης Μιραλλάης.

Την ομάδα αγοριών του Κύκκου Β΄αποτελούν οι μαθητές: Σιδηρόπουλος Μιχάλης, Μουρατίδης Αζαρίι, Κυριακίδης Μιχάλης, Αριστοτέλους Αριστοτέλης, Νικήτας Παναγιώτης, Λεοντιάδης Λεόντιος, Μύθιλλος Μιχάλης, Θωμά Σαμουήλ, Πετρίδης Κωνσταντίνος, Χειλίδης Στέφανος, Πατσαλής Κωνσταντίνος και Παναγιώτου Θεόδωρος. Προπονητής της ομάδας είναι ο καθηγητής Φυσικής  Αγωγής Νίκος Λαμπρίας.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

Στο μεταξύ, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο Κίτιον η γενική πρόβα της Τελετής Έναρξης η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη στις 9.00π.μ. στον ίδιο χώρο.  Την επίσημη έναρξη των αγώνων θα κηρύξει ο Έντιμος Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Δρ Κώστας Καδής και θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Λουρουτζιάτης.

Οι μαθητές/τριες Γυμνασίων και Λυκείων της Λάρνακας που λαμβάνουν μέρος, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και όλα δείχνουν πως θα παρακολουθήσουμε μια λιτή αλλά εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης.

Η Τελετή διανθίζεται από χορευτικές δημιουργίες μαθητών και μαθητριών του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Φυσικής Αγωγής Δημήτρη Κόνσολου. Το μουσικό σύνολο από το Μουσικό Σχολείο Λάρνακας αναμένεται να δώσει στους φιλοξενούμενους μια ξεχωριστή γεύση της κυπριακής παραδοσιακής μουσικής. Παράλληλα, μαθητές /καλαθοσφαιριστές του σωματείου «Ζήνων», από Γυμνάσια και Λύκεια της Λάρνακας, θα παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό σόου καλαθοσφαιρικών δεξιοτήτων υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Φυσικής Αγωγής Μιχάλη Μιχαήλ.

ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ

Η Τεχνική Σύσκεψη της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας  στις 7μ.μ. Κατά τη διάρκειά της θα διεξαχθεί η κλήρωση των ζευγαριών για το Φάιναλ Φορ.  Να θυμίσουμε ότι την Τρίτη οι ημιτελικοί αγώνες κοριτσιών θα διεξαχθούν στο Λύκειο Αραδίππου στις 11.30 και 13.30 και οι ημιτελικοί αγώνες αγοριών στο Κίτιον στις 11.00 και 13.00.