Ήττα για τη Ροβινάρι του Τόνι

H Ροβινάρι του Tόνι Κωνσταντινίδη δεν τα κατάφερε απέναντι στην Τράμπζονσπορ (63-83), στον ημιτελικό του EuroChallenge, κι έτσι οι Τούρκοι πήραν την πρόκριση στον τελικό.

Οι Τούρκοι του Νέναντ Μάρκοβιτς είναι οι οικοδεσπότες του Final Four της διοργάνωσης κι, επομένως, είχαν τον τίτλο του φαβορί με το μέρος τους και τον επιβεβαίωσαν. 

Η Ροβινάρι ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου και στο 10' είχε προβάδισμα πέντε πόντων (22-17), ενώ στο 15' προηγούταν με 29-25. Ο Γλυνιαδάκης έφτασε τα τρία φάουλ, ο Χάρντι σκόραρε ανελλιπώς (22 πόντοι στο ημίχρονο) και το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με σκορ 31-39. 

Ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε ίδιος και στο τρίτο δεκάλεπτο, το οποίο έκλεισε στο 49-58. Η Τραμπζονσπόρ δεν δυσκολεύτηκε να «κλειδώσει» τη νίκη, αφού ήταν καταιγιστική στην τελευταία περίοδο κι επικράτησε τελικά με σκορ 63-83.

Κορυφαίος των νικητών ο Ντουάιτ Χάρντι με 26 πόντους, ενώ ο Ανδρέας Γλυνιαδάκη είχε 5 πόντους (2/5 δίποντα, 1/4 βολές), 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη σε 27' συμμετοχής. 

Η Τραμπζονσπορ θα αντιμετωπίσει τη Ναντέρ στον τελικό, η οποία τα έβγαλε πέρα απέναντι στους Σκάιλαϊνερς της Φρανκφούρτης (84-79) με τον Κάιλ Ουίμς να σημειώνει 25 πόντους.

ΠΗΓΗ: sdna.gr