Συμφωνία με Luke Reynolds

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 27/05/2015
Το Διοικητικό Συμβούλιο του πετοσφαιρικού τμήματος της Νέας Σαλαμίνας ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον Αυστραλό προπονητή Luke Reynolds για την αγωνιστική περίοδο 2015/2016.
Την τελευταία διετία εργαζόταν σαν πρώτος προπονητής της γυναικείας πετοσφαιρικής ομάδας Svedala στην πρώτης κατηγορία της Σουηδίας, την οποία οδήγησε την σεζόν 2013/2014 στην 2η θέση του πρωταθλήματος με ιστορικό ρεκόρ 24 νικών ενώ παράλληλα ήταν φιναλίστ του κυπέλλου και νικητές του Gran Prix για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας. Παλαιότερα έχει εργαστεί σαν βοηθός προπονητής στο πανεπιστήμιο Brandon του Καναδά με το οποίο κατέκτησε την 2η θέση στο Εθνικό πρωτάθλημα ενώ διετέλεσε και βοηθός προπονητής της ομάδας εθνικής ομάδας Νέων της Αυστραλίας.
Είναι κάτοχος διπλώματος και μεταπτυχιακού στην φυσική αγωγή από το πανεπιστήμιο του Brandon στον Καναδά, με το οποίο αγωνίστηκε και μια πενταετία σαν πετοσφαιριστής.
Καλωσορίζουμε τον νέο προπονητή στην ομάδα και ευχόμαστε όπως μαζί του επαναφέρουμε το πετοσφαιρικό μας τμήμα στον δρόμο των επιτυχιών όπως αρμόζει στην ένδοξη ιστορία του τμήματος.