Πλατρίτης: "Δεν χωρούν άλλες απώλειες"

H πετοσφαιρική ομάδα της Ανορθώσεως ξεκίνησε όπως κάθε χρόνο με στόχο το πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα των «κυανολεύκων» άρχισε φουριόζα πετυχαίνοντας δυο νίκες επί της Pokka ΑΕ Καραβά και της Αναγέννησης στη Δερύνεια στη συνέχεια δέχθηκε δυο ήττες στα ντέρμπι απέναντι σε Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα με συνέπεια να οπισθοχωρήσει στην τρίτη θέση με 10 βαθμούς πέντε πίσω από τον πρωτοπόρο Παφιακό.

Αυτή την εβδομάδα η Ανόρθωσις ταξιδεύει στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Ταυτόχρονα, η ομάδα της Αμμοχώστου αγωνίστηκε σε διπλούς αγώνες απέναντι στην ισραηλινή Χάποελ Κφαρ Σαβά όπου αποκλείστηκε με δυο ήττες 3 -0 στο πλαίσιο του CEV Challenge Cup.

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ μίλησε ο λίμπερο της ομάδας Γιώργος Πλατρίτης ο οποίος σχολίασε τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας του.

Καταρχάς, ο Πλατρίτης μίλησε για τον επικείμενο αγώνα με το ΑΠΟΕΛ που χαρακτήρισε πολύ σημαντικό για την ομάδα του, αφού μετά τις δυο ήττες που δέχθηκαν θέλουν μόνο τη νίκη. Εξάλλου, όπως είπε «μετά τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παφιακό και δεν πρέπει να πάμε με απώλειες».

«Ο δρόμος είναι μακρύς»
Ο λίμπερο της Ανορθώσεως κληθείς να σχολιάσει την πορεία της ομάδας του δεν την χαρακτήρισε ικανοποιητική αφού «διεκδικούμε το πρωτάθλημα και έχουμε απόσταση από την κορυφή». Ωστόσο, ο έμπειρος πετοσφαιριστής παρατήρησε ότι υπάρχουν και στη  συνέχεια ντέρμπι αφού θα αγωνιστούμε δυο φορές με τον Παφιακό, ακόμα μια με την Ομόνοια πριν τα πλέι –οφς και ως εκ τούτου ο δρόμος είναι μακρύς».

Σε σχέση με τις οκτώ ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας ο λίμπερο της Ανορθώσεως ανέφερε ότι ξεχώρισαν ο Παφιακός και η Ομόνοια, ενώ υπάρχει ανταγωνισμός για την τετράδα.

«Οι Ισραηλινοί ήταν πιο ομάδα από εμάς»
Ο Γιώργος Πλατρίτης σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ και την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του όπου αγωνίστηκε στο  CEV Challenge Cup σε διπλούς αγώνες με την Χάποελ Κφαρ Σαβά του Ισραήλ, αλλά αποκλείστηκε με δυο ήττες 3 -0 εντός και  εκτός έδρας. Σύμφωνα με τον Πλατρίτη, «στο παρελθόν αγωνιστήκαμε με πιο δυνατές ομάδες. Χάσαμε την πρόκριση επειδή οι Ισραηλινοί ήταν σε κάποια σημεία πιο ομάδα από εμάς».

Από ιστοσελίδα ΚΟΠΕ