"Μπορούμε περισσότερα"

Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα της Εθνικής Ενόπλων στον πρώτο της αγώνα στο πρωτάθλημα Β Κατηγορίας Ανδρών όπου αντιμετώπισε στην ‘Εμπα τον Διόνυσο και τον κέρδισε με 3 -0. Η Εθνική αγωνίζεται στο πρωτάθλημα εκτός συναγωνισμού ώστε να προετοιμαστεί για τις διεθνείς της υποχρεώσεις εντός του 2016.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Ντιμίτρι Λέτσιεφ σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ την πρώτη εμφάνιση της Εθνικής λέγοντας ότι «το πρώτο δείγμα της Εθνικής ήταν θετικό από πλευράς σοβαρότητας, αλλά θεωρώ ότι οι παίκτες της Εθνικής έχουν την ποιότητα για περισσότερα πράγματα».

Ο κ. Λέτσιεφ είπε ότι το επίπεδο του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας είναι αρκετά ικανοποιητικό για τα δεδομένα της Εθνικής Ενόπλων ενώ «τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να έχουν συνεχή παιχνίδια στα πόδια τους πριν από τις διεθνείς υποχρεώσεις που έχουν εντός του 2016».

Ο προπονητής της Εθνικής ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή συμμετέχουν στην Εθνική 13 παίκτες που αποτελούν και τον βασικό της κορμό, αλλά στην πορεία με δεδομένο ότι κάποιοι θα αποστρατευθούν θα κληθούν άλλοι, οι οποίοι βρίσκονται στα υπόψη του ομοσπονδιακού τιμ.

Στις επίσημες υποχρεώσεις της η Εθνική Ενόπλων θα ενισχυθεί με πετοσφαιριστές που υπηρετούν και σε άλλα σώματα ασφαλείας όπως την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠΕ