Νίκες για Aνόρθωση, Απόλλων, ΑΕΚ, ΘΟΪ (φώτος)

Νίκες για Ανόρθωση, Απόλλων, ΑΕΚ και ΘΟΪ το βράδυ της Τετάρτης...

ΑΤΙ: Ανόρθωσις – Transbunker ΑΕΛ 3-1 (26-24,25-21,25-27,25-22/Φώτος)

Η Ανόρθωσις ήταν η νικήτρια του σημαντικότερου αγώνα της ημέρας που κέρδισε με 3-1 την Transbunker ΑΕΛ. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και κράτησε σε αγωνία μέχρι το φινάλε.

Το πρώτο σετ δεν διέψευσε τον ορισμό "ο αγώνας της αγωνιστικής" αφού τόσο οι παίκτριες της «Μεγάλης Κυρίας» όσο και οι «γαλαζοκίτρινες» τα έδωσαν όλα για την κατάκτησή του. Το σετ είχε μπόλικο σασπένς, εναλλαγή συναισθημάτων και ο κάθε πόντος κερδιζόταν με κόπο. Η Ανόρθωσις με τον παράγοντα της έδρας υπέρ της κέρδισε το γεμάτο σετ με 26-24 και πήρε το ψυχολογικό προβάδισμα του 1-0.

Σε υψηλά επίπεδα κυμάνθηκε η απόδοση των δυο ομάδων στο δεύτερο σετ με την Ανόρθωση όμως να μπαίνει πιο εύκολα στο πετσί του αγώνα και να κερδίζει 25-21. Η Transbunker ΑΕΛ πάλεψε αλλά κάποια λάθη στα κρίσιμα σημεία της στέρησαν το σετ.

Προ του φάσματος της ήττας οι παίκτριες του Μιχαήλ Ολμετσένκο ανασυντάχθηκαν και προσπάθησαν να φέρουν το τρίτο σετ στα μέτρα της. Από την άλλη η Ανόρθωσις ήθελε να καθαρίσει τον αγώνα και γι’αυτό έγινε ένα σετ εφάμιλλο του πρώτου. Τελικά, μετά από ένα συγκλονιστικό σετ η Transbunker ΑΕΛ κέρδισε με 25-27 και μείωσε σε 1-2 σετ δίνοντας άλλο χρώμα στον αγώνα.

Στο τέταρτο σετ ο αγώνας συνέχισε να είναι ανταγωνιστικός και αμφίρροπος με την Ανόρθωση πιο οργανωμένη στα κρίσιμα σημεία να κερδίζει με 25-22 και να παίρνει τη σημαντική νίκη με 3-1 σετ.

Ανόρθωσις(Γ. Χριστοφόρου): Ριαλά, Οικονομίδου, Μπρατούνχινα, Παπαγεωργίου, Ιωάννου, Κολοκοτρώνη.
Transbunker ΑΕΛ(Μ. Ολμετσένκο): Λεζέκνινα, Σουκορούκοβα,Ντβόρακ, Κχαταρασβίλι, Κουδουνά, Παύλου.

Γυμν. Αγ. Αθανασίου: Ε.Ν.Α.ΑΘ. – Τεχνοοικία ΑΕΚ 0-3 (17-25,08-25,18-25)

Η ανοδική πορεία της Τεχνοοικία ΑΕΚ με την έλευση της Ρούλας Κατσαμπή συνεχίστηκε στον Άγιο Αθανάσιο. Οι «κιτρινοπράσινες» κέρδισαν με 0-3 σετ και έμειναν έξι βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Prestige Απόλλωνα.

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ ήταν ανώτερη από την ομάδα του Αγίου Αθανασίου και παίζοντας έξυπνα στα κρίσιμα σημεία κέρδισε το πρώτο σετ με 17-25. Πολύ εύκολη ήταν η επικράτηση της ομάδας της Ρ.Κατσαμπή στο δεύτερο σετ που με συνοπτικές διαδικασίες κέρδισε με 08-25, σε ένα σετ που οι παίκτριες της Αλεξίας Ροτσίδου δεν ανταποκρίθηκαν.

Οι παίκτριες της Ε.Ν.Α.ΑΘ. επανήλθαν στο τρίτο σετ θέλοντας να δείξουν τις δυνατότητές τους όμως η Τεχνοοικία ΑΕΚ πιο συγκεντρωμένη και έχοντας περισσότερες λύσεις κέρδισε με 18-25 και τον αγώνα με 0-3.

Ε.Ν.Α.ΑΘ.(Α. Ροτσίδου): Νιόκκα, Χριστοφόρου, Ταβέλλα, Κοβαλίοβα, Κωνσταντινίδου, Ιωάννου. Λίμπερο: Χ’’Κυριάκου. Αλλαγές: Νικολάου, Πίττα, Μπρούμπωλ.
Τεχνοοικία ΑΕΚ (Ρ. Κατσαμπή): Χαραλάμπους, Ιωάννου, Τόμιτς, Στυλιανού, Κομλένοβιτς, Βοιτζίνοβιτς. Λίμπερο: Μοσφιλιώτη. Αλλαγές: Δημητρίου, Στυλιανού.

Γήπ. Απόλλωνα: Prestige Απόλλων – Ολυμπιάδα Ν.3-0 (25-07,25-06,25-15)

Το φαβορί επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και κέρδισε εύκολα την Ολυμπιάδα με 3-0 σετ πετυχαίνοντας 13αρι στις νίκες.

Παίζοντας ώριμα οι κοπέλες του Prestige Απόλλωνα κέρδισαν το πρώτο σετ με 25-07 δείχνοντας ποιες είναι το αφεντικό στον αγώνα. Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο σετ με τις «γαλάζιες» να κερδίζουν με 25-06. Στο τρίτο σετ η προσφυγική ομάδα έπαιξε φιλότιμα, αλλά η ανωτερότητα του Prestige Απόλλωνα ήταν εμφανής και κέρδισε με 25-15 κάνοντας το 3-0.

Prestige Απόλλων(Γ. Γιαπάνης): Ιορδάνους, Φρεντς, Χουντίμα, Μανίταρου, Ζακχαίου,Λαβρούκ. Λίμπερο: Λεωνίδου. Αλλαγές: Στυλιανού, Χ΄΄Κωνστάντα
Ολυμπιάδα Ν.: .Πέτρου, Πόπα, Χαραλάμπους, Σταύρου, Παπαγιάννη, Ψιλογένη. Λίμπερο: Μ. Ιωάννου. Αλλαγές: Παπαδοπούλου, Τζιαπούρα, Μακλάσκι.

Τεχν. Σχολή Αυγόρου: ΘΟΙ Αυγ. – ‘Αρης Πολεμίου 3-0 (25-14,25-18,25-16)

Επιστροφή στις νίκες για το ΘΟΙ Αυγόρου που μετά από ένα καλό αγώνα κέρδισε τον ουραγό και πάντα φιλότιμο Άρη Πολεμίου με 3-0 σετ και ευελπιστεί σε καλύτερη θέση στη βαθμολογία.

Ο αγώνας ήταν ανταγωνιστικός σχετικά και στα τρία σετ με τις νεαρές παίκτριες του Άρη Πολεμίου να κερδίζουν μάχες στο φιλέ και να ασκούν πίεση στο ΘΟΙ. Οι Αυγορίτισσες πιο ώριμες, χάρις στην εμπειρία τους κέρδισαν τα σετ με 25-14, 25-18 και 25-16 και κέρδισαν με 3-0.

ΘΟΙ Αυγ.(Λ. Νοβάκοφ):X’’Κωνσταντίνου, Χαραλάμπους, Παπαδοπούλου, Όθωνος, Χρίστου, Μιχαήλ. Λίμπερο: Κούτα.
Αρης Πολ.(Γ. Χαραλάμπους): Μ. Κουππή, Μ. Αντωνίου, Ε. Χαραλάμπους, Ν. Πεγειώτη ,Ρ. Κουππή, Χ’’Ευσταθίου. Λίμπερο: Χ’’Χριστοδούλου. Αλλαγές:Χαραλάμπους.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠΕ