Beach Volley

Στη μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Volley οι κυπριακές ομάδες την Πέμπτη
Παίζουν στο κυρίως ταμπλό και περιμένουν αντίπαλο...
 
Με αισιοδοξία αντιμετωπίζουν την πρεμιέρα τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley που άρχισε την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016 στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα οι τέσσερεις κυπριακές ομάδες που μπαίνουν την Πέμπτη στη μάχη.
Η προετοιμασία για τις δυο ομάδες των γυναικών που στελεχώνονται από τις Κατερίνα Ζακχαίου και Βασιλική Χ΄’ Κωνστάντα και τις αδελφές Νατάσα και Κατερίνα Γιασουμή, αλλά και των ανδρών που απαρτίζουν οι Αλεξ Αναστασιάδης – Σωτήρης Σιαπάνης και Κυριάκος Παρλάς – Μάριος Στρουγκάρεβιτς ολοκληρώνεται με προπόνηση το απόγευμα της Πέμπτης.
Μελέτη από τους κόουτς
Πέραν από την τελευταία προπόνηση, οι αθλητές μας θα προβούν την Τετάρτη και σε βιντεοθεραπεία, αφού η προπονητική ομάδα των Βαγγέλη Κουτουλέα – Κώστα Καρπαθάκη είχε την ευκαιρία την Τετάρτη να παρακολουθήσει και συνάμα να βιντεογραφήσει τους αγώνες των προκριματικών. Ως εκ τούτου το βράδυ της Τετάρτης οι κόουτς θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν στους παίκτες στιγμιότυπα από παιχνίδια των πρώτων αντιπάλων της Πέμπτης.
Οι ομάδες μας θα γνωρίζουν τις ομάδες που θα αποτελέσουν το πρώτο εμπόδιο στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης στο ξενοδοχείο Sun Ηall.
Συγκρατημένη αισιοδοξία
Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο ομοσπονδιακός προπονητής Beach Volley Βαγγέλης Κουτουλέας ανέφερε ότι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την παρουσία των τεσσάρων ομάδων μας στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά. Όπως είπε, «προετοιμαστήκαμε κατάλληλα με στόχο το καλύτερο δυνατό γνωρίζοντας τις απαιτήσεις ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος».