Συμφωνία με BetOnAlfa

Την συμφωνία με την BetOnAlfa ανακοίνωσε η πετοσφαιρική ΑΕΛ...

"Μέγας χορηγός της πετοσφαιρικής μας ομάδας η νούμερο ένα στοιχηματική εταιρεία BetOnAlfa Ltd".
 
Η οικογένεια της πετοσφαιρικής ΑΕΛ, η διεύθυνση της διαχειρίστριας εταιρείας του τμήματος C.P.Jerrys Ltd και ειδικότερα ο πρόεδρος και επικεφαλής αυτής κ.Παντελής Χριστοδούλου καλοσωρίζουν στη γαλαζοκίτρινη οικογένεια τη νούμερο ΕΝΑ στοιχηματική εταιρεία BetOnAlfa Ltd η οποία θα είναι Μέγα Χορηγός της πετοσφαιρικής μας ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
 
H διοίκηση του τμήματος εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στον πρόεδρο της χορηγού εταιρείας κ.Γιώργο Πυρίσιη ο οποίος πίστεψε στο όραμα της νέας διοίκησης της ομάδας μας για επιστροφή στην κορυφή της κυπριακής πετόσφαιρας. Ευελπιστεί δε σε μακροχρόνια συνεργασία η οποία θα αποφέρει αμοιβαία οφέλη και ευόδωση των στόχων και των δύο πλευρών.
 
Για τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, προς τιμή της χορηγού εταιρείας, η γυναικεία μας ομάδα θα φέρει και το όνομα αυτής:
 
H εταιρεία ΒetOnAlfa Ltd
 
Η εταιρεία BetOnAlfa Ltd, είναι μια 100% Κυπριακή εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2009 στην Λευκωσία και είναι αδειοδοτημένη από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου, με άδεια Κλάσης Α, η οποία της επιτρέπει να διεξάγει στοιχήματα που αφορούν διάφορα αθλήματα, σε καταστήματα επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Επι του παρόντος, υπάρχουν 53 καταστήματα σε ολόκληρη την Κύπρο, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί στο προσεχές μέλλον και στα οποία εργοδοτούνται πέραν των 200 ατόμων.

Η εταιρεία BetOnAlfa Ltd διαθέτει μεγάλη γκάμα στοιχημάτων Pre-game και Live στα περισσότερα δημοφιλή αθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, κρίκετ, ράγκμπι, φόρμουλα 1, καθώς και ειδικά στοιχήματα σε γεγονότα όπως το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου, ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού ‘Eurovision’. 

Στόχος της BetOnAlfa Ltd είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους πελάτες της, γι’ αυτό και όλα της τα καταστήματα είναι πλήρως ανακαινισμένα και τηρούν όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται από την Κυπριακή Δημοκρατία. Επίσης με την ανανεωμένη πλατφόρμα Live Στοιχηματισμού, στοχεύει να δώσει μια τελείωςνέα και ενδιαφέρουσα εμπειρία Στοιχηματισμού. 

Από τον Ιούλιο του 2016 η BetOnAlfa Ltd είναι υπερήφανος χορηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΛ, δείχνοντας εμπράκτως την στήριξη της στον Κυπριακό Αθλητισμό. 

Με αργά και σταθερά βήματα αλλά και τον επαγγελματισμό και την πρωτοποριακή της λειτουργία, η εταιρεία BetOnAlfa Ltd έχει γίνει η νούμερο ένα Στοιχηματική εταιρεία στην Κύπρο".