Στοίχισε η απώλεια του πρώτου σετ

 

Με ήττα άρχισαν τις υποχρεώσεις τους στον Α 'Ομιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών Beach Volley U19 το δίδυμο Κυριάκος Παρλάς – Μάριος Στρουγκάρεβιτς.

Οι δυο πετοσφαιριστές έχασαν από τους Αυστραλούς Kitto και Polard με 0-2 σετ και οπισθοχώρησαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ένα βαθμό. Ο αγώνας κρίθηκε στην ουσία στον τομέα ψυχολογία. Στο πρώτο σετ οι δυο παίκτες μας είχαν την ευκαιρία να το «καθαρίσουν» και να αποκτήσουν το προβάδισμα στην ψυχολογία. 

Οι Παρλάς και Στρουγκάρεβιτς προηγήθηκαν με 17-12 στο πρώτο σετ αλλά ένα «μπλακ – άουτ» έφερε τα πάνω – κάτω στον αγώνα με συνέπεια οι δυο Αυστραλοί να το εκμεταλλευτούν και να ισοφαρίσουν έχοντας καλύτερες επιλογές σε 20-20. Τελικά, τα «καγκουρώ» πήραν το σετ με 25-23 και το προβάδισμα με 1-0. 

Στο δεύτερο σετ η ψυχολογία διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο και οι Kitto – Polard επέβαλαν τον ρυθμό τους εκμεταλλευόμενοι και λάθη στην υποδοχή από τους Παρλά – Στρουγκάρεβιτς. Οι Αυστραλοί προηγήθηκαν με 18-11 για να πάρουν τελικά το σετ με 21-16 και τον αγώνα με 2-0. 

Επόμενος αντίπαλος των Παρλά και Στρουγκάρεβιτς είναι το δίδυμο από τη Λιθουανία Mazuras και Κnasas στις 20:00.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠΕ