Επίδειξη δύναμης

Εύκολη λεία αποδείχθηκαν για τις δίδυμες Κατερίνα και Νατάσα Γιασουμή οι Fatmata και Matbity από τη Σιέρα Λεόνε. Οι δυο παίκτριες αποδεικνύοντας τη διαφορά κλάσης με τις αντίπαλές τους κέρδισαν με 2-0 σετ και πήραν την πρώτη νίκη στον όγδοο όμιλο που συμμετέχουν. Ταυτόχρονα η νίκη αυτή ισοδυναμεί και με την πρώτη νίκη των κυπριακών ομάδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley U19 που διεξάγεται στη Λάρνακα.

Ο αγώνας δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική αφού η ομάδα από τη Σιέρα Λεόνε ήταν πολύ αδύνατη σε όλους τους τομείς και αντίθετα οι αδελφές Γιασουμή με την απόδοσή τους έκαναν απλά τα πράγματα. Τόσο το πρώτο όσο και το δεύτερο σετ ολοκληρώθηκαν με 21-03.

«Η κάθε νίκη είναι σημαντική»

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ οι αδελφές Κατερίνα και Νατάσα Γιασουμή ανέφεραν ότι η κάθε νίκη είναι σημαντική σε αυτή τη διοργάνωση. Σύμφωνα με την Κατερίνα: «Η νίκη αυτή μας δίνει την ευκαιρία να μπούμε στην πρώτη τριάδα που ισοδυναμεί με την πρόκριση στις 24 ομάδες». Ερωτηθείσα για την ευκολία της νίκης είπε ότι η νίκη ήταν εύκολη, αλλά η συνέχεια θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια.

Από την πλευρά της η Νατάσα Γιασουμή ανέφερε ότι: «Βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά με στόχο να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

Επόμενοι αντίπαλοι των αδελφών Γιασουμή είναι την Παρασκευή πρώτα το δίδυμο Serna/Vilegas από το Περού και στη συνέχεια οι Αυστριακές Kiss/Diesl.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠΕ