Με στόχο την παραμονή

Η Ενωση Νέων Παραλιμνίου ανέβηκε μετά από μια χρονιά απουσίας στην Α Κατηγορία των Ανδρών, αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα Β Κατηγορίας 2015-16.Στόχος των «βυσσινί» θα είναι η παραμονή στην Α Κατηγορία, ενώ εάν τα καταφέρει θα επιδιώξει και το κάτι παραπάνω.

Ο προπονητής της Ένωσης Ζόραν Λούκοβιτς μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ καθόρισε τον στόχο της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα που ξεκινά την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016. Όπως είπε: «Έχουμε μια νεανική ομάδα με βάση τον περσινό κορμό και θα επιδιώξουμε την αξιοπρεπή παρουσία με στόχο την παραμονή μας. Εάν μας δοθεί όμως η ευκαιρία θα επιδιώξουμε και το κάτι παραπάνω». 

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 στην πρώτη αγωνιστική η Ε.Ν.Παραλιμνίου φιλοξενείται από τον Παφιακό. 

Πρόβλημα με το γηπεδικό 
Η Ένωση χρησιμοποιεί ως έδρα την κλειστή αίθουσα του Γυμνασίου Παραλιμνίου. Με βάση τον έλεγχο που έγινε από την ΚΟΠΕ, το γήπεδο αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα που χρήζουν επιδιόρθωσης. Χαρακτηριστικά, πρέπει να απομακρυνθούν μπασκέτες από την αίθουσα. Ο γενικός αρχηγός της Ε.Ν.Π. μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι «μας δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι τα προβλήματα θα επιλυθούν ώστε το γήπεδο να χρησιμοποιηθεί από την ομάδα μας. Σε διαφορετική περίπτωση θα αγωνιστούμε σε άλλο γήπεδο (σ.σ. γίνονται επαφές με το Φρέναρος) ή θα δούμε άλλες λύσεις». 

Το πρόγραμμα 
1η αγ. Παφιακός (εκτός) 
2η αγ. Ανόρθωσις (εντός) 
3η αγ. ΑΠΟΕΛ (εντός) 
4η αγ.Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα (εκτός) 
5η αγ.Αναγέννηση Δ. (εντός) 
6η αγ. Ομόνοια (εκτός) 
7η αγ.Pokka Α.Ε.Καραβά (εντός) 

B Γύρος 
8η αγ.Παφιακός (εντός) 
9η αγ. Ανόρθωσις (εκτός) 
10η αγ. ΑΠΟΕΛ (εκτός) 
11η αγ. Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα (εντός) 
12η αγ. Αναγέννηση Δ. (εκτός) 
13η αγ. Ομόνοια (εντός)

Από ιστοσελίδα ΚΟΠΕ