Έτοιμη για την πρεμιέρα!

Το δελτίο τύπου της Ομόνοιας αναφορικά με τον αγώνα με την Ν'εα Σαλαμίνα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Παρασκευή στις 20:00.

Έτοιμη για την πρεμιέρα η ομάδα πετόσφαιρας (δηλώσεις Σ. Πετρακίδη)Μία νέα πρόκληση ξεκινά για την ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς απόψε (21/10) αντιμετωπίζει τη Νέα Σαλαμίνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2016-17, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Ελευθερία" και θα ξεκινήσει στις 20:00.

Οι "πράσινοι" μπήκαν φουριόζοι σε αυτήν τη νέα σεζόν, καθώς κατέκτησαν το Σούπερ Καπ επικρατώντας της Νέας Σαλαμίνας. Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη κατάκτηση Σούπερ Καπ και τρίτη στην ιστορία του Συλλόγου. Η "δίψα" για τίτλους και επιτυχίες έγινε ακόμη πιο έντονη για την ομάδα μας, η οποία στοχεύει στο 3ο συνεχόμενο πρωτάθλημα (και 3ο στην ιστορία), ενώ επιπλέον θέλει να διευρύνει το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί των 27 αγώνων.

"Θέλουμε να συνεχίσουμε με τις επιτυχίες και τους τίτλους. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στοχεύουμε πάντα τη νίκη. Η Νέα Σαλαμίνα είναι μία καλή ομάδα, όμως από εμάς θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα. Δείξαμε την περασμένη βδομάδα πως είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν και να πάρουμε άλλη μία νίκη. Έχουν γίνει τέσσερις αλλαγές στο ρόστερ μας και είναι φυσιολογικό να χρειάζεται χρόνος για να αποκτήσουμε την απαιτούμενη ομοιογένεια. Όσο αγωνιζόμαστε θα γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Είναι κάτι που αυτή η ομάδα αξίζει και δικαιούται", ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο αρχηγός της ομάδας πετόσφαιρας, Σωτήρης Πετρακίδης.

Δε υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα, έτσι ο προπονητής, Σάββας Σάββα, θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας
21/10, 20:00    Αναγέννηση - Ανόρθωση
21/10, 20:00    ΟΜΟΝΟΙΑ - Νέα Σαλαμίνα
21/10, 20:00    ΑΕΚ Καραβά - ΑΠΟΕΛ
21/10, 20:00    Παφιακός - ΕΝΠ