Τιτανομαχία Ανόρθωσις – Τεχνοοικία ΑΕΚ στην A Γυναικών

Το μεγάλο ντέρμπι Ανόρθωσις – Τεχνοοικία ΑΕΚ που θα γίνει στις 20:00 στο Αθλητικό Κέντρο της Ανόρθωσης στο ΑΤΙ ξεχωρίζει από τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας που είναι προγραμματισμένοι την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017.

Στους άλλους δυο αγώνες η πρωτοπόρος και ευρωπαία BetOnAlfa ΑΕΛ θα ταξιδέψει στη Λευκωσία γα να αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα Ν. ενώ ο Sabbianco Απόλλων πάει στο  Αυγόρου για να αντιμετωπίσει το ΘΟΙ.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ATI:   Ανόρθωσις – Τεχνοοικία ΑΕΚ 
Μεγάλο ντέρμπι κορυφής αναμένεται στο Αθλητικό Κέντρο της Ανόρθωσης στο ΑΤΙ μεταξύ δυο ομάδων που βρίσκονται στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Η Ανόρθωσις δέχθηκε την περασμένη Τρίτη την πρώτη ήττα από τον Sabbianco Απόλλωνα μετά από από 10 συνεχείς νίκες και θέλει επάνοδο στις νίκες για να διατηρήσει την απόσταση των δυο βαθμών από την πρωτοπόρο BetOnAlfa ΑΕΛ.

Η Τεχνοικία ΑΕΚ πάει στη Λευκωσία με στόχο το τρίποντο που θα την ανεβάσει αυτή στη δεύτερη θέση, αλλά και να πάρει ρεβάνς για την ήττα της με 2-3 στον αγώνα του Α Γύρου.

«ΛΕΥΚΟΘΕΟ»»: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – BetOn Alfa ΑΕΛ (21:15)

Η Ευρωπαία  BetOn Alfa ΑΕΛ με νωπές ακόμα τις δάφνες της ευρωπαϊκής επιτυχίας κόντρα στην Bratislava την περασμένη Πέμπτη επανέρχεται στην κυπριακή πραγματικότητα και αντιμετωπίζει στις 21:15 την Ολυμπιάδα Ν. στο «Λευκόθεο».

Ο κόουτς Στέργιος Φραγκέσκου θέλει οι παίκτριες του να δείξουν σοβαρότητα και να  πετύχουν τη νίκη ώστε να μείνουν στην κορυφή. Εκτός ομάδες ενδέχεται να μείνει η Δέσποινα Κωνσταντίνου, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να προκύψει αλλαγή στην τριάδα των ξένων (σ.σ. η BetOnAlfa ΑΕΛ διαθέτει πέντε), αλλά είναι κάτι που θα αποφασιστεί από τον κόουτς.

Η Ολυμπάδα Ν. θα παλέψει για τρο καλύτερο δυνατό απέναντι σε μια πλήρη ομάδα με πολλές λύσεις.

TΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – Sabbianco ΑΠΟΛΛΩΝ

Φαβορί για το τρίποντο είναι ο Sabbianco Απόλλων ο οποίος θέλει τη νίκη για να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα στο ντέρμπι Aνόρθωσις – Τεχνοοικία ΑΕΚ.
Οι «γαλάζιες» θα δοκιμάσουν εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες του αγώνα και σχήματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το ΘΟΙ με όπλο την έδρα θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της και ότι βγει.