Για βαθμούς και γόητρο

Για το επερχόμενο ντέρμπι πετόσφαιρας με το ΑΠΟΕΛ αναφέρεται με δελτίο τύπου η Ομόνοια...

Σημαντικό παιχνίδι έχει αύριο, στο στάδιο "Ελευθερία", η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. 

Οι "πράσινοι" θα επιδιώξουν τη νίκη, αφενός για λόγους γοήτρου και αφετέρου διότι εάν χάσουν και ο αυριανός τους αντίπαλος τερματίσει στην 3η θέση, τότε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τον βρουν αντιμέτωπο στην επόμενη φάση των play-off και σε τέτοια περίπτωση θα βρίσκονται πίσω στις νίκες με 0-2. Στην φάση των play-off θα προκριθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τέσσερις νίκες. Σημειώνεται πως σε περίπτωση που η ομάδα μας κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ με 3-0 ή 3-1 σετ, τότε θα βρει αντίπαλο στα play-off τη Νέα Σαλαμίνα, με την οποία βρίσκεται στο 1-1 στις νίκες. Η σειρά αγώνων θα ξεκινήσει από το στάδιο "Ελευθερία". 

Η ομάδα πετόσφαιρας χρειάζεται την υποστήριξη του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον αυριανό αγώνα. Η δυναμική παρουσία των φίλων της ομάδας μας, θα δώσει την επιπλέον δυναμική σε τεχνική ηγεσία και πετοσφαιριστές για να φτάσουν στη νίκη, η οποία θα τους δημιουργήσει ευνοϊκότερες προοπτικές στην προσπάθεια για κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 και θα ξεκινήσει στις 20:00.  Η εισοφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ.