Νίκη ανατροπής για Αναγέννηση

Πάλεψε τα έδωσε όλα αλλά η Αναγέννηση δεν κατάφερε να μπει στην τετράδα των πλέι – οφς. Η ομάδα του Γιάννη Μέλκα κέρδισε με ανατροπή την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα με 3-2 (σ.σ. τερμάτιαε οριστικά στην 3η θέση), αλλά τα δυο σετ που έχασε της στέρησαν την 4η θέση.

Ωραίος αγώνας παίχθηκε στο πρώτο σετ ανάμεσα σε δυο ομάδες με στόχους στον αγώνα. Μετά από αμφίρροπη μάχη η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα πήρε προβάδισμα κερδίζοντας με 24-26 και προηγήθηκε με 0-1 σετ.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν και το δεύτερο σετ με 23-25 αυξάνοντας το σκορ σε 0-2. Στο τρίτο σετ η μορφή του αγώνα άλλαξε με την Αναγέννηση να ανεβάζει αισθητά την απόδοσή της και να κερδίζει εύκολα με 25-12.  

Στο τέταρτο σετ η Αναγέννηση συνέχισε να είναι καλύτερη και κέρδισε έστω και δύσκολα με 25-22 οδηγώντας τον αγώνα στο τάι – μπρέικ.  Εκεί οι Δερυνειώτες δεν βρήκαν αντίσταση ιδιαίτερη και κέρδισαν 15-05 κερδίζοντας με 3-2 σετ τον αγώνα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ.(Γ. ΜΕΛΚΑΣ): Ττόφιας, Αχιλλέως,, Πάντιτς,  Μεντούριτς, Φιλίπας, Πέτρου, - Λίμπερο:  Χαμαγιούν – Αλλαγές: Θεοδούλου.

ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Προδρόμου, Χρυσοστόμου, Μάνθα, Δημητρίου, Μπαγιάν, Τοφής – Λίμπερο: Βαρνάβα, - Λίμπερο: Σιαπάνης. – Αλλαγές: Καλαφάτης, Σοφοκλέους.

Σετ: 24-26, 23-25, 25-12, 25-22, 15-05