Τεράστια νίκη για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Παιχνίδι διαφήμιση του γυναικείου Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Γυναικών και όχι μόνο μπορεί να αποτελέσει το συγκεκριμένο αφού τα είχε όλα.

Οι παίκτριες του Πανεπιστημίου Κύπρου μπαίνοντας πολύ δυνατά και με πολύ καλή υποδοχή αλλά και εξαιρετικό σέρβις κατάφεραν να πάρουν το πρώτο σετ με 22-25 δίνοντας τεράστιο ενδιαφέρον στο παιγνίδι.

Τα δύο επόμενα σετ ανήκαν στα κορίτσια του Πανεπιστημίου Λευκωσίας τα οποία ανασυντάχτηκαν μετά την απώλεια του πρώτου σετ και παίζοντας φοβερή άμυνα στην υποδοχή αλλά και κοντά στο φιλέ και βελτιώνοντας κατά πολύ το σέρβις τους κατάφεραν να βρεθούν μπροστά με 1-2 σετ αφού τα κέρδισαν με 25-20 και 25-20.

Το Τέταρτο σετ έσπαγε κυριολεκτικά καρδιές αφού οι ομάδες ήταν ισοδύναμες βαδίζοντας πόντο πόντο και φαινόταν ξεκάθαρα ότι ο νικητής θα ήταν η ομάδα που θα έκανε τα λιγότερα λάθη στα κρίσιμα σημεία  .

Τελικά ο ηλεκτρονικός πίνακας έγραψε 25-23 (με τελικό 3-1 σετ ) για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας  εν μέσω πανηγυρισμών αφού η νίκη ήρθε μετά από μεγάλη μάχη και φυσικά πάνω σε ένα διαχρονικά μεγάλο αντίπαλο όπως είναι το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

A/A

Πανεπιστημιακές ομάδες

Αγώνες

Νίκες 

Ήττες 

ΣΕΤ

Βαθμοί

  •  

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

3

3

0

9-2

8

  •  

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

3

1

2

5-7

4

  •  

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

3

0

3

1-6

0

 

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ