Σπουδαία ανατροπή για Εθνικό

Πολλές συγκινήσεις αναμένεται να προσφέρει το φετινό Κύπελλο ΟΠΑΠ Ανδρών Β Κατηγορίας. Το Κύπελλο έφθασε στην ημιτελική του φάση και την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 έγινε το πρώτο ντέρμπι με τον Εθνικό Λατσιών να κερδίζει στην αίθουσα «Νεάπολη – Επιστροφή» στο Γυμνάσιο Ακροπόλεως την Ολυμπιάδα Ν. με 2-3 σετ και να παίρνει προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό της 5ης Απριλίου. Ο επαναληπτικός θα γίνει την άλλη Τετάρτη 29 Μαρτίου στο Γυμνάσιο Λατσιών.

Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός με τις δυο ομάδες με τον Εθνικό να ανατρέπει το 0-2 που έχανε και να κερδίζει 2-3. Τα σετ 25-23, 25-15, 19-25, 18-25, 12-15. 

Πλέον οι Λατσιώτες στον επαναληπτικό που θα γίνει στην έδρα τους την επόμενη Τετάρτη 29 Μαρτίου προκρίνονται με οποιαδήποτε νίκη. Η Ολυμπιάδα που τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα Β Κατηγορίας προκρίνεται νίκη 3-0/3-1 με 3-2 η πρόκριση θα κριθεί στο χρυσό σετ που θα ολοκληρωθεί στους 25 πόντους. 

Ο προπονητής του Εθνικού Λατσιών Γιώργος Γεωργίου μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι άνκαι η νίκη είναι σημαντική εντούτοις η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό στα Λατσιά. Ο κ. Γεωργίου είπε ότι η ομάδα του ανέβασε στροφές μετά το δεύτερο σετ. 

Η ομάδα του Εθνικού Λατσιών αγωνίστηκε με τους Χατζηαθανασίου, Βραχίμης, Μουττοτός, Καμίνσκι, Νικηφόρου, Κουλέντης – Λίμπερο Χριστοφίδης – Αλλαγές: Γεωργίου, Ψαράς.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠΕ