Παράταση ή τέλος;

Παράταση ή τέλος στη μάχη παραμονής στην Α Κατηγορία Ανδρών θα υπάρξει την Πέμπτη στις 20:00 στο Γήπεδο Δερύνειας. Η Ε.Ν.Παραλιμνίου κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο φιλοξενεί για άλλο ένα αγώνα μακριά από την έδρα της την Pokka ΑΕ Καραβά στον καθοριστικότερο αγώνα για τα πλέί – άουτς και τις θέσεις 7-8. Οι «κιτρινόμαυροι» του Καραβά προηγούνται με 3-0 νίκες και ψάχνουν άλλη μια για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.

Οι «βυσσινί» του Ζόραν Λούκοβιτς είναι σίγουρο ότι θα τα δώσουν όλα με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει παράταση ζωής στη σειρά, για να παίξουν ξανά στη Λεμεσό τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017. Από την άλλη η Pokka ΑΕ Καραβά θέλει τη νίκη για να τελειώσει έστω και στην 7η θέση τις υποχρεώσεις της. 

Η Ενωση θα βασιστεί στους νεαρούς παίκτες που διαθέτει (Λόντσαρ, Λούκοβιτς, Στογιάκοφ, Σπαρτιάτη, Ερωτοκρίτου, Μιχαήλ, Σιόκκουρο και Σάρδαλο). Από την άλλη η oμάδα του Λέτσιεφ αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων και νεαρών παικτών όπως οι Χαριδήμου, Λιοτατής, Αντωνιάδης, Χριστοφή, Χατζηφιλίππου, Χατζηδαμιανού, Κοσιάρης, Αχιλλέως) και τρεις καλούς ξένους (Σάντζεθ, Ράμμα, Γενούγκτινεν).

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι: Σ. Καρκίδης – Α.Δανιήλ.  Επόπτες ορίστηκαν οι Π. Σαράντης – Α. Ζορλής. Σημειωτές θα είναι οι: Σ. Ζαννέτου – Μ. Κασιουρή.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠΕ