Μπρέικ και προβάδισμα

Η Αναγέννηση Δερύνειας «πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα» την Ανόρθωση, «έσπασε» για δεύτερη φορά την έδρα και κερδίζοντας με 1-3 μέσα στο «Θεμιστόκλειο» πήρε προβάδισμα 3-2 στην μάχη για την κατάκτηση της 5ης θέσης.

Οι «πράσινοι με τον ανατέλλοντα ήλιο» υπολείπονται άλλης μιας νίκης έναντι δυο της «Μεγάλης Κυρίας» για να τελειώσουν τη σειρά. Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 η σειρά μεταφέρεται στη Δερύνεια.

Πλήρως ισορροπημένος ήταν ο αγώνας στο πρώτο σετ με την Ανόρθωση εν τέλει να κατορθώνει να κερδίζει δυο καθοριστικές φάσεις και να παίρνει σετ και προβάδισμα με 1-0. Αξιο αναφοράς ότι ο δυο Ελλαδίτες κόουτς  Αντ. Παπαδόπουλος (Ανόρθωσις) και Γιάννης Μέλκας (Αναγέννηση Δ.) δεν άρχισαν με λίμπερο.

Οι φετινοί αγώνες Ανορθώσεως – Αναγέννησης Δερύνειας είναι πλήρως αμφίρροποι, κάτι που αποδείχθηκε και στο δεύτερο σετ. Οι «πράσινοι με τον ανατέλλοντα ήλιο» ανέβασαν την απόδοσή τους και κέρδισαν το σετ με 20-25 ισοφαρίζοντας τον τελικό των πλέι-άουτς σε 1-1.

Πήρε φόρα η Αναγέννηση Δερύνειας. Στο τρίτο σετ η «πράσινη» ομάδα ήταν ανώτερη και πατώντας καλύτερα κέρδισε με 19-25 εξασφαλίζοντας το προβάδισμα με 1-2 σετ. Η «Μεγάλη Κυρία» έμεινε πίσω στο σκορ και απώλεσε το προβάδισμα και το σετ.

Στο τέταρτο σετ το παιχνίδι θύμισε το πρώτο με τις δυο ομάδες να μην έχουν πολλές διαφορές στην απόδοσή τους. Η ομάδα της Δερύνειας κατάφερε να πάρει τους πόντους που χρειαζόταν κερδίζοντας το σετ με 22-25 και τον αγώνα με 1-3 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (ΑΝΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Σπύρου, Άλβες, Στρουγκάρεβιτς, Ροντόλφο, Αποστόλου, Παπαϊωάννου. – Αλλαγές: Xρυσοστόμου, Αθανασίου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Γ. ΜΕΛΚΑΣ): Ττόφιας, Αχιλλέως, Πάντιτς, Μεντούριτς, Φιλίπας, Ελευθερίου. Αλλαγές: Χαμαγιούν

Από ιστοσελίδα ΚΟΠΕ