«Η φουρνιά αυτή έχει ταλέντο»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το σεμινάριο προπονητικής υψηλού επιπέδου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και Κυριακή 17-18 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου. Εισηγητής ήταν ο Ιταλοβραζιλιάνος κόουτς  με προϋπηρεσία στην Αγγλία Lucio Oro. Μαζί του δίδαξαν το δίδυμο των Ομοσπονδιακών της Εθνικής Ανδρών Βαγγέλη Κουτουλέα και Σπύρου Πρωτοψάλτη.

Το σεμινάριο καταπιάστηκε με  διάφορα βασικά στοιχεία του βόλεϊ όπως: Σέρβις και υποδοχή – Υποδοχή από float και spin σέρβις. -Tεχνικές επιθέσεως, πρώτος χρόνος, γρήγορες και υψηλές πάσες για τους επιθετικούς. -Tεχνικές Άμυνας ατομική και ομαδική.

Ικανοποίηση Κουτουλέα

Mιλώντας με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Βαγγέλη Κουτουλέα ο ίδιος παρουσιάστηκε ικανοποιημένος για τα αποτελέσματα του σεμιναρίου εκθειάζοντας την άριστη προσέγγιση του κ. Lucio Οro. Ο  κόουτς είπε ότι ο Ιταλοβραζιλιάνος δίδαξε με μεθοδικότητα προσφέροντας τις εμπειρίες του. Όπως είπε, «το γεγονός ότι ο κ. Lucio Οro δούλεψε και έπαιξε σε υψηλό επίπεδο ήταν ένα συν στο σεμινάριο».

«Η φουρνιά αυτή έχει ταλέντο»

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί και για το προπονητικό καμπ της προεθνικής Εφήβων που έγινε ταυτόχρονα με το σεμινάριο στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου. Οι νεαροί παίκτες άκουσαν με ευλάβεια όσα τους δίδαξε ο κ. Oro ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ανταπόκρισή τους. Σύμφωνα με τον κ. Κουτουλέα, υπάρχουν ταλέντα που εάν συνεχίσουν να δουλεύουν σωστά μπορεί να στελεχώσουν τις επόμενες Εθνικές ομάδες.

Aπό ιστοσελίδα ΚΟΠΕ