Για μεγάλα πράγματα στη Λάρνακα Μαριότα - Μανωλίνα

Πανέτοιμες για τη διάκριση στο Satellite Γυναικών που αρχίζει στη Λάρνακα είναι τα δυο χρυσά κορίτσια της άμμου η Μαριότα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Οι δυο Κύπριες αθλήτριες θα ριχθούν στη μάχη στο κυρίως ταμπλό των αγώνων το Σάββατο.

Η Μαριότα Αγγελοπούλου μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ για την παρουσία τους στους αγώνες. Η Μαριότα ανέφερε ότι: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που θα αγωνιστούμε εντός έδρας σε ένα διεθνές τουρνουά satellite. Το επίπεδο των ομάδων είναι υψηλό, είναι σπουδαίο για τη Λάρνακα ότι ο κόσμος θα δει beachvolley υψηλού επιπέδου και ελπίζω να το απολαύσει. Η δική μας αποστολή είναι να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες και να κάνουμε κάποιες νίκες στο ταμπλό όταν έχουμε τη δυνατότητα. Στόχος μας είναι να πιάσουμε τη δική μας υψηλότερη απόδοση σαν ομάδα, η οποία θα μας δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο τουρνουά».

Όσον αφορά στην παρουσία των Ελληνίδων Δήμητρας Μαναβή και Αγγελική Σπηλιωτοπούλου στους αγώνες η Μαριότα ανέφερε: «Με τις Ελληνίδες εχουμε αγωνιστεί πολλές φορές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα φέτος με ισάριθμες νΊκες. Υπάρχει πάντα ανταγωνισμός στα μεταξύ μας παχνίδια ,ωστόσο εκτός γηπέδου έχουμε πολύ καλές σχέ σεις. ‘Ολα τα παιχνίδια είναι έξτρα κίνητρο όταν το επίπεδο ανεβαίνει και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και να δούμε  υπέροχο θέαμα».