Αποκλείστηκαν οι αδελφές Γιασουμή και Μαριότα/ Μανωλίνα

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου σε μια εντυπωσιακή φάση από τον πρωϊνό αγώνα κόντρα στις Φινλανδές Ιντα Σινισάλο και Νίνα Αθιναίνεν.

Χωρίς εκπρόσωπο παραμένει η Κύπρος στη συνέχεια των αγώνων του Satellite Γυναικών που διεξάγονται στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα. Τα ζευγάρια Κατερίνα και Νατάσα Γιασουμή και Μαριότα Αγγελοπούλου/ Μανωλίνα Κωνσταντίνου έχασαν και στους απογευματινούς αγώνες του Σαββάτου και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση.

Οι δίδυμες αδελφές Κατερίνα και Νατάσα Γιασουμή αντιμετώπισαν στο δεύτερο αγώνα – ευκαιρία που είχαν τις Πολωνές Κίνγκα Κολοσίνικα και Ζιάκοτα Γκρούντσισκα και έχασαν με 0-2 σετ (16-21, 10-21) σε 29 λεπτά και αποκλείστηκαν από τους αγώνες του τρίτου γύρου που θα γίνουν αύριο Κυριακή και οδηγούν στα ημιτελικά.

Την ίδια τύχη είχαν και οι Μαριότα Αγγελοπούλου/Μανωλίνα Κωνσταντίνου που  ήταν εντυπωσιακές απέναντι στις Ολλανδές Αννεμίεκε Ντρίσεν και Ίλκε Μέερτενς, αλλά μετά από φοβερό αγώνα ειδικά στο δεύτερο σετ έχασαν με 0-2 σετ (14-21, 19-21) σε 37 λεπτά. Οι δυο κοπέλες έχασαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στους ημιτελικούς.