Τα έδωσαν όλα έχασαν Βαλέρια – Εβίτα

Πολύ κοντά στην πρώτη τους  νίκη που ίσως θα ήταν καθοριστική στην προσπάθειά τους για διάκριση έφθασαν το πρωί του Σαββάτου στο πρώτο τους παιχνίδι για τη διοργάνωση του Youth Continental Cup οι Εβίτα Λεωνίδου και Βαλέρια Σακκίδου – Παπακυριακού.

Οι δυο αθλήτριες έπαιξαν καταπληκτικά αλλά έχασαν από τις Βρετανίδες Όστιν και Μπέντλυ με 1-2 σετ.

Στο πρώτο σετ μετά το αρχικό ξάφνιασμα των δυο παικτριών μας και το 00-05 σε βάρος τους έπαιξαν ωραίο βόλεϊ και κέρδισαν σχετικά άνετα με 21-16. Στο δεύτερο σετ η προσπάθεια δεν ήταν αρκετή αφού οι Βρετανίδες επέβαλαν τον ρυθμό τους και κέρδισαν το σετ με 11-21. Στο τρίτο και καθοριστικό σετ η κούραση φάνηκε στις δυο Κύπριες που κατέλαβαν υπερπροσπάθεια, αλλά έχασαν με 13-15 και τον αγώνα με 1-2 σετ.

Η προσπάθεια των  Εβίτα Λεωνίδου και Βαλέρια Σακκίδου – Παπακυριακού συνεχίζεται στις 16:20 απέναντι στις Νορβηγίδες Όλιμσταντ και Μπέρνσεν και στις 19:00 απέναντι στις Σκωτσέζες Πέισλι και Ουόλντι.

Η πρώτη συμμετοχή της Κύπρου στο Youth Continental Cup ήταν με τους Κωνσταντίνο Σκορδή και Σωτήρη Σιαπάνη. Οι δυο 17χρονοι παρά την προσπάθειά τους έχασαν από τους Νορβηγούς Ρίνγκουεν και Μπρέκκε με 0-2 σετ (16-21 και 16-21). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σωτήρης Σιαπάνης στην προθέρμανση υπέστη τράβηγμα. Οι δυο νεαροί θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους στις 17:00 απέναντι στους Γερμανούς Τζον και Φρέτσνερ.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τους αγώνες του Σαββάτου: