Τέταρτη θέση για Βαλέρια – Εβίτα

Την τέταρτη θέση στο Youth Continental Cup που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο κατέλαβαν στον πρώτο Όμιλο οι Βαλέρια Σακκίδου και Εβίτα Λεωνίδου με απολογισμό μια νίκη και τρεις ήττες. Το πρωί της Κυριακής οι δυο Κύπριες έχασαν από τις Γερμανίδες Μιούλερ και Kλάιν – Χίτπας με 0-2 σετ (15-21, 13-21).

Οι δυο πετοσφαιρίστριες παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικές απέναντι στις Γερμανίδες αλλά φάνηκαν κουρασμένες από την υπερπροσπάθεια του Σαββάτου. Τα δυο σετ ήταν πανομοιότυπα με τις Γερμανίδες να είναι καλύτερες επιθετικά και να δυσκολεύουν την ομάδα μας στο σερβίς. 

Η τέταρτη θέση άφησε εκτός τριάδας την κυπριακή ομάδα που στην πορεία της στο Youth Continental Cup φάνηκαν άτυχες στον αγώνα με τις Βρετανίδες Όστιν και Μπέντλει που έχασαν με 1-2 σετ το πρωί του Σαββάτου. Την ίδια ημέρα το απόγευμα έπαιξαν με τις Νορβηγίδες Όλμσταντ και Μπέρστεν όπου ηττήθηκαν με 0-2 σετ. Λίγο αργότερα στις 19:00 το βράδυ της ίδιας ημέρας έπαιξαν με τις Σκωτσέζες Πέισλυ και Ουόλντι όπου μετά από σπουδαία εμφάνιση κέρδισαν με 2-0 σετ 21-15 , 21-09 τα σετ. 

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο βοηθός προπονητής της Εθνικής ομάδας Beach Volley Γιάννης Πετρούδης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την πορεία των δυο πετοσφαιριστριών λέγοντας ότι «από κάθε αγώνα αποκτούμε εμπειρίες».

Από ιστοσελίδα ΚΟΠΕ