Επαναδραστηριοποιείται ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πετοσφαιριστών

Μέτα από αρκετά χρόνια αδράνειας οι πετοσφαιριστές αποκτούν και πάλι φωνή, αφού ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πετοσφαιριστών επαναδραστηριοποιήθηκε. 

Δικαίωμα εγγραφής έχουν τόσο οι εν ενεργεία όσο και πετοσφαιριστές που δεν είναι πλέον εν ενεργεία αλλά είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ομοσπονδίας και έχουν αγωνιστεί στα παγκύπρια πρωταθλήματα αντρών ή γυναικών.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΠΕ κ. Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε «Είναι με μεγάλη μας  χαρά που σας ανακοινώνουμε την επαναδραστηριοποίηση του Παγκύπριου Συνδέσμου Πετοσφαιριστών. Δυστυχώς για πολλά χρόνια ήταν ανενεργός με αποτέλεσμα οι πετοσφαιριστές να χάσουν την φωνή και την δύναμη τους.  Έτσι με τα υπόλοιπα παιδιά που είναι στο Δ.Σ. αποφασίσαμε πως ήρθε η ώρα να Ζωντανέψει και πάλι ο ΠΑΣΥΠΕ. Δεν ήταν εύκολη διαδικασία η επαναδραστηριοποίηση αφού ουσιαστικά ξεκινούσαμε από το μηδέν και κάπου εδώ θέλω να ευχαριστήσω τα παλαιά μέλη του συνδέσμου κκ. Πέτρο Κοντό, Γιάννη Σιαπάνη και Μιχάλη Φωτίου που ήταν στη διάθεση μας σε ότι χρειαστήκαμε. Επίσης να ένα τεράστιο ευχαριστώ στη δικηγόρο μας Γαλάτεια Πέτσα που αφιλοκερδώς ξόδεψε πάρα πολύ χρόνο για τις διαδικασίες και τη δημιουργία των απαραίτητων εγγράφων. Όσο αφορά τη δράση μας στόχος μας είναι η βελτίωση του αθλήματος , έχουμε πρόγραμμα και πλάνο για αρκετά θέματα τα οποία θέλουμε να συζητήσουμε με την ομοσπονδία, ενώ θέλουμε να έχουμε και επικοινωνία αλλά και συνεργασία τόσο με τους καλαθοσφαιριστές (τον ΠΑΣΚ) όσο και με τους ποδοσφαιριστές (ΠΑΣΠ)’’

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Ζήνων Σεβέρης Πρόεδρος
Κυριακός Αδάμου Αντιπρόεδρος
Γιώργος Ζηκάκης Γενικός Γραμματέας
Κωνσταντίνος Χατζηδαμιανού Βοηθός Γενικός Γραμματέας
Ανδρέας Σαββίδης Ταμίας
Σοφία Μανίταρου Σύμβουλος
Πολύμνιος Μιχαηλίδης Σύμβουλος