Το τρόπαιο στη «Μεγάλη Κυρία» και η 2η θέση

Η Ανόρθωση θα πανηγυρίσει το τρόπαιο του 6ου πρωταθλήματος στη γυναικεία πετόσφαιρα την ερχόμενη Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 στο Αθλητικό Κέντρο Ανόρθωσης  στις 20:00. Η απονομή στην πρωταθλήτρια ομάδα θα γίνει μετά τη λήξη του αγώνα απέναντι στην Robo Markets ΑΕΛ.

Εκτός από την απονομή και τα επίσημα πανηγύρια των παικτριών του Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς, η 20η και τελευταία αγωνιστική περιλαμβάνει άλλες τρεις συναντήσεις  με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στον αγώνα του «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» όπου ο Απόλλων υποδέχεται την Τεχνοοικία ΑΕΚ και οι νικήτριες θα κατακτήσουν τη δεύτερη θέση.

Οι δυο ομάδες είναι οι χαμένες του πρωταθλήματος και η δεύτερη θέση απλά θα «χρυσώσει το χάπι».

Η βαθμολογία  στον Όμιλο τίτλου διαμορφώθηκε ως εξής μετά από 19 αγωνιστικές: 1. Aνόρθωση 49, 2.  Απόλλων 45. 3. Τεχνοοοικία ΑΕΚ 44 4. Robo Markets AEL 23.

Στον Όμιλο της διαβάθμισης όπου κρίθηκαν τα πάντα θα γίνουν οι συναντήσεις Αναγέννηση – Εθνικός Λ. στη «Σάλα Δερύνειας» και Ολυμπιάδα Ν. – ΘΟΙ Αυγόρου τη Σάλα Νεάπολη Επιστροφή». Οι τρεις αγώνες θα γίνουν την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 στις 20:00.

Η βαθμολογία  στον Όμιλο διαβάθμισης  διαμορφώθηκε ως εξής μετά από 19 αγωνιστικές: 1. Αναγέννηση Δ. 30, 2. Ολυμπιάδα 25, 3. ΘΟΙ Αυγόρου 12. 4. Εθνικός Λ. 00.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠΕ