Κυπελλούχος η Ολυμπιάδα!

Κυπελλούχος Β Κατηγορίας Ανδρών είναι η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως η οποία στον Τελικό που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο της Ανόρθωσης (ΑΤΙ)  επιβλήθηκε του  πρωταθλητή Εθνικού Λατσιών με 3-0 σετ (25-20, 25-23, 25-18).

Η ομάδα του Αντώνη Δημητρίου ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα και δίκαια πανηγύρισε τον τίτλο. Οι παίκτες του Γιώργου Γεωργίου προσπάθησαν, αλλά η  άσχημη εμφάνιση στο τρίτο σετ στοίχισε το Κύπελλο.

Στο πρώτο σετ η Ολυμπιάδα  εξασφάλισε διαφορά 22-16 κι κέρδισε το σετ 25-20. Στο δεύτερο σετ του Τελικού οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο 06-06, αλλά ο Εθνικός προηγήθηκε 06-10. Η αντίδραση των Κυπελλούχων ήταν άμεση ισοφάρισαν 17-17, προηγήθηκαν 22-20 για να κερδίσουν τελικά 25-23 και να γράψουν το 2-0 σετ.

Στο τρίτο σετ οι Νεαπολίτες ήταν πολύ καλοί, ενώ δούλεψαν πολύ καλά το μπλοκ τους. Σε συνδυασμό με τις  άστοχες επιθέσεις των πρωταθλητών, παρά το καλό μοίρασμα του παιχνιδιού από τον πασαδόρο Κωνσταντίνο Γεωργίου, οι Κυπελλούχοι προηγήθηκαν 23-18 για να καθαρίσουν με 25-18 και να πανηγυρίσουν το τρόπαιο.

Ο αγώνας έγινε σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα και ξεχώρισε η παρουσία φιλάθλων μαζί και των δυο ομάδων. Το παρόν του έδωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των Ανδρών Βαγγέλης Κουτουλέας και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας της Ανόρθωσης Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς.

Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δρ Μιχάλης Κρασιάς και το μέλος του Δ.Σ. – εκπρόσωπος της Β Κατηγορίας Ανδρών Φραγκλίνος Ανδρέου.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (ΑΝΤ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ): Χαραλάμπους, Νεοκλέους, Ιορδάνου, Λοϊζου, Αριστοκλέους, Αναστασιάδης –Λίμπερο: Βρυωνίδης – Αλλαγές: Λαμπρινός.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ(Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ): Γεωργίου, Φράγκου, Κουλέντης, Νικηφόρου, Βρανάς,Καμίνσκι – Λίμπερο 1: Βαρνάβα , Λίμπερο 2: Πάππας.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠΕ